UTOPIO SE BRAT POPULARNOG PEVAČA: Neverovatna tragedija pred Novu godinu!

Autor:

Zabava

31.12.2023

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brat popularnog pevača pronađen mrtav.

UTOPIO SE BRAT POPULARNOG PEVAČA: Neverovatna tragedija pred Novu godinu!

Foto: Pixabay

Sveća

Grčki pevač Stelios Rokos, često viđen na sceni i popularan u Srbiji, nedavno je doživeo još jedan težak udarac. Naime, njegov brat Nikos (50) preminuo je 30. decembra tokom podvodnog ribolova, što je izazvalo potresanje cele porodice.

Kako prenose grčki mediji, Nikos se nije vratio sa izleta, nakon čega je porodica obavestila nadležne institucije. Nakon intenzivne potrage, pronađen je bez svesti, a kasnije je proglašen mrtvim. Ova tužna vest je potvrđena i iz Steliosovog tima, koji je naveo da su slomljeni ovim gubitkom.

Kako se nije vratio sa izleta, porodica je obavestila lučku kancelariju, nakon čega su oni locirali njegov čamac.

Ubrzo je pronađen bez svesti, a onda je proglašen mrtvim.

Tragične vesti potvrdili su iz tima grčkog pevača, navodeći da su slomljeni ovim gubitkom.

Inače, da nesreća bude još veća, ovo nije prva tragedija koja je zadesila Steliosa.

Pre samo dve godine, pevač je izgubio brata Kostasa Rokosa. On je doživeo srčani udar i preminuo je u bolnici u Limnosu.

Usled ove tužne vesti, mnogi fanovi i kolege iz muzičke industrije izrazili su svoje saučešće Steliosu i njegovoj porodici. Njihova podrška i reči ohrabrenja mogu biti od velikog značaja u ovim teškim vremenima, dok porodica pokušava da se nosi sa gubitkom voljenih članova.

Iako je Stelios Rokos doživeo još jedan težak gubitak, njegova muzika i umetnost i dalje ostaju da inspirišu i dotiču mnoge ljude širom sveta. Nadamo se da će porodica pronaći snagu da prevaziđe ove teške trenutke, uz podršku svojih bližnjih i obožavalaca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading