POLICIJSKI IZVEŠTAJ OTKRIVA ISTINU: Evo šta se ZAISTA desilo na koncertu Tejlor Svift!

Autor:

Zabava

27.12.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavio se u javnosti policijski izveštaj šta se zapravo desilo na koncertu Tejlor Svift!

POLICIJSKI IZVEŠTAJ OTKRIVA ISTINU: Evo šta se ZAISTA desilo na koncertu Tejlor Svift!

Foto: Tanjug/AP

Tragičan događaj na koncertu Tejlor Svift u Rio de Žaneiru ostavio je svet u šoku, a danas je policija saopštila uzrok smrti mlade Ane Klare Benevides Mačado (23). Prema policijskom izveštaju, Ana Klara je preminula od posledica toplotne iscrpljenosti koja je dovela do ozbiljnih kardiovaskularnih i respiratornih problema. Zvanični uzrok smrti naveden je kao "alveolarno krvarenje i polivisceralno zagušenje izazvano difuznim izlaganjem toploti".

Foto: Tanjug/AP

Tejlor Svift koncert

 


U saopštenju policije istaknuto je da su toksikološki testovi pokazali da u krvi preminule Ane Klare nije bilo tragova alkohola ili drugih supstanci. Organizatori koncerta, firma Tajm4Fan, priznali su da su mogli preduzeti više mera kako bi pomogli fanovima da se izbore sa ekstremnom vrućinom koja je tog dana dostigla subjektivni osećaj od 59,3 stepena Celzijusa.

- Predstavnici kompanije će biti pozvani da obezbede pojašnjenja nakon ovog izveštaja - saopštila je policija, koja je prehodno otvorila istragu ove firme.

Foto: IMAGO / imago stock&people / Profimedia

Tejlor Svift

 


Tajm4Fan je saopštio da su mogli odložiti početak koncerta i omogućiti ulazak na stadion uz flaše vode, te da će predstavnici kompanije biti pozvani da pruže pojašnjenja nakon policijskog izveštaja. Prethodno otvorena istraga ove firme dodatno će istražiti okolnosti ovog tragičnog događaja.

Tragičan gubitak Ane Klare Benevides Mačado podseća nas na važnost pridržavanja sigurnosnih mera na javnim događajima, posebno u uslovima ekstremnih temperatura. Ova tužna vest takođe budi svest o hitnosti pružanja medicinske pomoći u slučajevima toplotne iscrpljenosti i ističe potrebu za adekvatnom zaštitom posetilaca na masovnim okupljanjima.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading