BIO JE ZAO I LJUT: Šok ispovest prijatelja Metjua Perija - ocrnio slavnog glumca nakon obdukcionog nalaza!

Autor:

Zabava

17.12.2023

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prijatelj Metjua Perija se oglasio i progovorio o njegovoj srmti!

BIO JE ZAO I LJUT: Šok ispovest prijatelja Metjua Perija - ocrnio slavnog glumca nakon obdukcionog nalaza!

Foto: ABC News / Ferrari / Profimedia

Nakon što je objavljen zvanični obdukcijski nalaz preminulog glumca Metjua Perija, gde je otkriveno da je u trenutku smrti koristio ketamin i opiodni lek buprenorfin, oglasili su se njegovi prijatelji. Oni su uvereni da je zbog injekcija testosterona glumac nedeljema pre smrti bio "ljut i zao". 

On je navodno uzimao tamoksifen kako bi smršao, kao i lekove protiv dijabetesa. Oni tvrde da je laž da je Peri bio čist poslednjih meseci, kao i da se nije rešio svojih zavisnosti, piše "PageSix".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Metju Peri

- Lagao je sve da je čist. Nikad nije bio. To je tako tužno. Znate, najveća laž koju je rekao verovatno je bila za sebe - izjavio je njegov prijatelj.

Kako se navodi, pre smrti je pokušao da prestane da puši, a njegov pomoćnik, koji je većinu vremena provodio sa njim, otkrio je da je glumac pre smrti pušio oko dve kutije cigarete dnevno. Ranije je izveštaj medicinskog istražitelja pokazao kako je Metju koristio lekove i vitamine koji su mu bili propisani od lekara, ali i lekove bez recepta.

Republika

Foto: Los Angeles County Medical Examiner’s Office / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Zvanični obukdioni nalaz

- U spavaćoj sobi bilo je više otvorenih, praznih, napola napuinjenih bočica sa lekovima prepisanim preminulom, kao i lekovi bez recepta, vitamini i tablete za probavu - stoji u izveštaju. 

Zvezda serije "Prijatelji" redovno je primao infuzije ketamina pre smrti. Poslednju infuziju imao je nedelju i po dana pre smrti, a izveštaj obdukcije navodi da je ketamin pronađen u njegovom telu došao i iz drugih izvora. Naime, ketamin se u telu zadržava tri do četiri sata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading