JEZIVI REZULTATI OBDUKCIJE! Metju Peri imao više KETAMINA u sebi od osobe pod ANESTEZIJOM - dobro pogledajte ovaj papir! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.12.2023

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Objavljen zvanični obdukcioni nalaz Mejtua Perija!

JEZIVI REZULTATI OBDUKCIJE! Metju Peri imao više KETAMINA u sebi od osobe pod ANESTEZIJOM - dobro pogledajte ovaj papir! (FOTO)

Foto: ABC News / Ferrari / Profimedia

Metju Peri, slavni glumac koji se proslavio ulogom Čendlera Binga u seriji "Prijatelji", preminuo je zbog akutnih učinaka ketamina i utapanja. Objavljen je zvanični obdukcioni nalaz, koji otkriva jezive detalje.

Kako je saopšteno, Peri je primio infuziju ketamina kao lek za depresiju čak nedelju i po dana pre nego što je umro, ali medicinski istražitelj, Rafi Džabourijan, izvestio je da ketamin ostaje u telu do tri-četiri sata, te da ta terapija nije mogla direktno da dovede do njegove smrti. 

Republika

Foto: Los Angeles County Medical Examiner’s Office / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Obukcioni nalaz Metjua Perija

Ono što je zabrinjavajuće je da je nivo ketamina u perifernoj krvi iznosila je 3.540 ng/ml, a u centralnoj 3.271 ng/ml, dok je za pacijenta pod opštom anestezijom u bolnici nivo ketamina u krvi od 1.000 do 6.000 ng/ml.

- Verovatno je pao u nesvest i utopio se. Bolest koronarne arterije doprinosi zbog pogoršanja učinaka miokarda na srce izazvanih ketaminom. Učinci buprenorfina navedeni su kao doprinosi, iako nisu na toksičnim nivoima, zbog aditivnih respiratornih učinaka kada su prisutni s visokim nivoima ketamin - objasnio je Džabourijan, prenosi "DailyMail".

Kad je Metju proglašen mrtvim na licu mesta, u telu nije imalo  alkohola, kokaina, heroina, metamfetamina ili fentanila. Patolog je rekao da je Peri imao istoriju emfizema, dijabetesa i upotrebe droga, ali je "navodno bio čist 19 meseci".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Metju Peri

Ilegalne droge nisu pronađene u Perijevom domu, ali su istražitelji našli lekove na recept, koji su bili propisno označeni i čuvani u bočicama. Iako ketamin može da se prepiše kao medicinski tretman, nije poznato i da li je bio jedan od prepisanih lekova u glumčevom domu. Forenzičar je pronašao dokaze o dugogodišnjoj zloupotrebi droga i alkohola, a glumac je patio od preteče ciroze jetre i oštećenja bubrega koje je uzrokovano dugotrajnim, loše kontrolisanim, visokim krvnim pritiskom i dugotrajnim korišćenjem droga.

Autopsija je pokazala i hronično oštećenje pankreasa, a sumnja se da su opijati uzrok. Podsetimo, glumac se celog života pokušao da se izleči od zavisnosti, o čemu je pisao u svojim meoarima "Friends, Lovers and the Big Terrible Thing".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading