RITA ORA PONOVO UDARILA NA NAŠ NAROD: Sramna izjava albanske PROVOKATORKE o Kosmetu razbesnela javnost (VIDEO)

Autor: P. R.

Zabava

14.12.2023

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Albanska pevačica bez srama i blama provocira Srbiju i naš narod gnusnom izjavom o Kosmetu!

RITA ORA PONOVO UDARILA NA NAŠ NAROD: Sramna izjava albanske PROVOKATORKE o Kosmetu razbesnela javnost (VIDEO)

Foto: Shutterstock, Pixabay

Britanska pevačica albanskog porekla Rita Ora ponovo je postala tema rasprave na društvenim mrežama nakon što je u jednom američkom podkastu iznela sramne tvrdnje o istoriji Kosova i Metohije koje su izazvale burne reakcije javnosti.

Naime, Rita je izjavila da je Kosovo nekada bilo deo Albanije, ističući da je rođena na "tzv. Kosovu" koje je, prema njenim rečima, bilo deo albanske teritorije. Ova izjava izazvala je negativne komentare na društvenim mrežama, gde su mnogi korisnici istakli da Kosovo nikada nije bilo deo Albanije, već Srbije.

- Rođena sam na Kosovu. U Albaniji, dobro, sada je to Kosovo, ali je bilo deo Albanije. Potom sam se preselila u London kada sam imala godinu dana - rekla je pevačica i šokirala izjavom.

 

 

"Kosovo nikad nije bilo deo Albanije, ali okej, važi", "Pitam se kad je Kosovo bilo deo Albanije", "Razlog što je nikad nisam volela je što priča da je Kosovo deo Albanije", "Hahahahahaha, Kosovo deo Albanije?! Kosovo nikad nije bilo deo Albanije, a pre nego što počneš da širiš laži, pročitaj nešto iz istorije, molim te", "Austrija je Slovenija, ako pratimo tu logiku da je Kosovo Albanija", samo su neki od komentara razbesnelih korisnika društvenih mreža.

Podsećanja radi, ovo nije prvi put da je Rita Ora bila u centru pažnje zbog svojih postupaka. U avgustu ove godine, na nastupu u Mađarskoj, pevačica je uzela srpsku zastavu od jednog od fanova i koristila je tokom svog nastupa. Nakon toga, izvinila se srpskom narodu ističući da nije bila svesna čije zastave se koristila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Ceca

14.12.2023 20:07

Neobrazovana glupača!

Stojan

15.12.2023 15:38

O cemu ovaj lik prica? Suvise botoksa i ubrizgavanje hemije su joj kontaminirali um potpuno. A o telu da se i ne govori, jer je to vrlo ocigledno. Treba li je zaliti? Ne, nikako, jer Karma je nece mimoici.

dr

15.12.2023 18:01

A šta zna polupismena Rita gde su granice pojedini država. Misli da ako je u londonu da je nešto . neznalica sa Kosova, Albanije ili Londona su iste.