UBILA SE POZNATA GLUMICA! Optužila čuvenog kolegu za SILOVANJE, pa izvršila samoubistvo!

Autor: P. R.

Zabava

14.12.2023

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija hitno pokrenula istragu!

UBILA SE POZNATA GLUMICA! Optužila čuvenog kolegu za SILOVANJE, pa izvršila samoubistvo!

Foto: printscreen

Glumica Emanuela Debever preminula je 7. decembra, istog dana kada je pokrenuta dopunska istraga o Žeraru Depardjeu, koga je optužila za seksualno nasilje. Debever je javno optužila čuvenog glumca 2019. godine putem društvene mreže Fejsbuk, a njena smrt je podigla mnogo pitanja i izazvala interesovanje javnosti.

Prema informacijama francuskih medija, partner Emanuele Debever prijavio je policiji da je ona napustila kuću i ostavila "poruku uznemirujuće sadržine". Nakon potrage, otkriveno je da je žena koja je skočila sa mosta u Senu zapravo bila glumica. Vatrogasci su je izvukli iz vode i pokušali da je reanimiraju, ali je preminula u bolnici 7. decembra.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Žerar Depardje

Tužilaštvo je izjavilo da je pokrenuta istraga o uzrocima smrti i okolnostima koje su dovele do nje, posebno imajući u vidu činjenicu da se Debever javno žalila na neprimereno ponašanje Žerara Depardjea. Ova situacija dodatno baca svetlo na optužbe protiv Depardjea i postavlja pitanje da li je njeno samoubistvo povezano sa slučajem o kojem bruji čitav svet.

- U medijima je tada pomenuta činjenica da se ova glumica požalila na neprimereno ponašanje Žerara Depardjea, posebno putem objave na Fejsbuku 2019. godine. U skladu sa ovim elementima, pokrenuta je istraga o uzrocima smrti i okolnosti koje su dovele do smrti - navelo je tamošnje tužilaštvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading