PRVI REZULTATI OBDUKCIJE METJUA PERIJA: Otkriveno da li se slavni glumac PREDOZIRAO!

Autor:

Zabava

01.11.2023

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati prvi rezulati obdukcije čuvenog glumca, još uvek se sprovode detaljniji testovi!

PRVI REZULTATI OBDUKCIJE METJUA PERIJA: Otkriveno da li se slavni glumac PREDOZIRAO!

Foto: ABC News / Ferrari / Profimedia

Metju Peri, poznat po ulozi Čendlera iz serije "Prijatelji", preminuo je prošlog meseca u svom luksuznom domu u Los Anđelesu. Iako su mnogi spekulisali da je uzrok smrti predoziranje drogom, najnovije informacije otkrivaju da fentanil i metamfetamin nisu pronađeni u njegovom organizmu.

Fentanil, poznat i kao "zombi" droga, smatra se jednom od najopasnijih supstanci koju koriste narkomani. Njegova snaga je čak deset puta veća od heroina, a i najmanja doza može biti smrtonosna. Sa druge strane, metamfetamin, poznat i kao "kristalni met", je sintetička droga koja izaziva euforiju i povećava energiju, ali može dovesti do ozbiljnih zdravstvenih problema.

Republika

Foto: AP Matt Sayles

Metju Peri

Prvi testovi obdukcije su pokazali da Metju Peri nije imao tragova ovih opasnih droga u svom organizmu. Međutim, još uvek se sprovode detaljniji testovi kako bi se utvrdilo da li su u njegovoj krvi prisutni neki drugi ilegalni lekovi ili da li je koristio lekove na recept u štetnim dozama.


Rezultati ovih testova očekuju se za četiri do šest meseci, a obducent će na osnovu njih utvrditi tačan uzrok i način smrti slavnog glumca.

Inače, Metju Peri preminuo je 28. oktobra u 54. godini života, ostavljajući svet šokiranog i tužnog. Njegova smrt je veliki gubitak za svet glume i ostavila je brojne obožavaoce u neverici.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading