ŠUND NA DODELI MTV NAGRADA: Gole i mokre na crvenom tepihu, KIČ ZAVLADAO HOLIVUDOM! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.09.2021

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U nedelju, 12. avgusta održana je dodela MTV nagrada za najbolje spotove i kolaboracije prethodne godine, a svi su bili zapanjeni autfitima na crvenom tepihu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Najupečatljiviji autfiti dodele MTV nagrada

Nedelja,12.avgust bio je rezervisan za dodele MTV nagrada. U Njujorku proglašeni su pobednici najboljih spotova u prethodnoj godini, a među najboljima su se našli Džastin Biber, Olivija Rodrigo, Lil Nas Iksu, Kardi Bi, Ariana Grande, Drake i mnogi drugi. Kako je ovo među najprestižnijim događajima za muzičke umetnike, tako su i autfiti izvođača uvek posebni i inspirativni, pa je tako i ovog puta crveni tepih bio pun kristala, sjaja, čipke, ali i golotinje.

Megan Foks došla je na dodelu nagrada sa dečkom, a njena pojava je sve zaprepastila. Naime, ona se pojavila u prozirnoj haljini ukrašenoj kristalima, koja je otkrila sve što se nalazi ispod nje, te su Meganine obline i donji veš bili glavna tema ove dodele.Mašin Gan Keli, glumičin partner je došao za raziliku od devojke, obučen i pokriven, u crvenom odelu, dok je lice prekrio biserima. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MTV (@mtv)

 

Kortni Kardašijan i njen partner Travis Barker, pojavili su se u usklađenim autfitima, naime najstarija sestra Kardašijan došla je u uskoj mini kožnoj haljini, dok se Barker odlučio za crni frak i metalne nitne. Njih dvoje su se prepustili strastima pred fotoreporterima, te je usledio i poljupac koji je zapalio masu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MTV (@mtv)

 

Bili Ajliš, popularna pevačica naročito među mlađom populacijom, podelila je mišljenja njenih fanova, te dok su jedni bili oduševljeni njenim izborom, mnogi su je osudili zbog ''neurednog'' izgleda. Naime, Bili se pojavila u vrećastoj crnoj kombinaciji, ogromnom džemperu koji  kako su mnogi komentarisali izgleda kako da je uzela od svoje bake.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MTV (@mtv)

 

Filipinska pevačica, Bela Porč izazvala je oduševljenje pristunih kada se pojavila u crnim čipkanim pantalonama i korsetu, dok je za njom išao ogroman crni plašt sa šljokicama, te su mnogi njen izgled prokomentarisali kao ''moćan''.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MTV (@mtv)

 

Normani, plesačica i pevačica pojavila se u beloj odevnoj kombinacija i to kako se spekulisalo bez donjeg veša. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MTV (@mtv)

 

Kraljica popa, Madona, zasenila je sve crnim kožnim kombinezom koji joj je istakao grudi i duge noge u mrežastim čarapama, dok je na glavi imala šapku, te je njen izgled neodoljivo podsećao na sado-mazo kombinaciju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MTV (@mtv)

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading