LUNA ULAZI U PAROVE?!

Autor:

Zabava

14.08.2018

19:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani dobila je poziv od producenata rijalitija "Parovi" da bude njihova učesnica u sedmoj sezoni, koja startuje od sredine septembra, saznaju beogradski mediji.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Luna ulazi opet u rijaliti?!

Modna blogerka posle izlaska iz "Zadruge" skoro potpuno se povukla iz javnosti, retko daje izjave i uglavnom vreme provodi odmarajući se na egzotičnim destinacijama. U jednom od intervjua koje je dala za Kurir odmah po izlasku iz rijalitija rekla je da planira da se posveti svojoj modnoj liniji i da je više ne zanima učešće u rijaliti-programima, gde je stekla popularnost i mnoštvo pratilaca i obožavalaca, ali i oponenata.

RepublikaFoto: printscreen/instagram

Ipak, postoji mogućnost da promeni mišljenje ako je u pitanju dobra ponuda. Kako saznaju beogradski mediji od izvora sa srećne televizije, Luna je jedno od poznatijih imena na koja računaju da će za mesec dana ući u luksuznu vilu u Zemunu.

Pre nekoliko dana poslali su joj poziv za dogovor o saradnji, ali ona je tada već bila otputovala u Dubai, pa će se konačan ishod znati tek sledeće nedelje. Producenti su za nju spremili odlične uslove, podrazumeva se i visok honorar, koje će Đoganijeva teško moći da odbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Dule

15.08.2018 14:46

Neka ide u Parove. Tamo i biju a imaju i zatvor sa spavanjem na plocicama.

Odgovori 20 0
Rada lambada

15.08.2018 15:00

Mora da nadje decka sa kojim ce da udje u parove.

Odgovori 21 0
Miki

15.08.2018 21:21

@Rada lambada - Neka povede Slobu.

Odgovori 14 0