Irma: Ivan Marinković je hteo da me siluje!

Autor: G. Doljančević - D. Lukić

Zabava

07.08.2018

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Irma Sejranić otkriva da je Ivan Marinković pokušao da je siluje u vreme kada su zajedno bili u rijalitiju "Parovi", koji se emitovao na TV Hepi.

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Irma Sejranić

Žustra i otresita Tuzlanka dugo je ćutala o svemu što joj se dešavalo u glamuroznoj vili u Zemunu, ali smatra da je došlo vreme da otkrije sa kakvim se monstruoznim situacijama susretala. Prvi koji je na njenoj crnoj listi je niko drugi do Ivan Marinković, za koga kaže da je manijak i nasilnik.

Irma kaže da je bivši suprug Goce Tržan skinuo gaće i nasrnuo na nju u tajnoj sobi vile u Zemunu

- Taj čovek me je maltretirao skoro godinu dana, koliko smo proveli u "Parovima". Nikada neću zaboraviti momenat kada je uleteo za mnom u tajnu sobu. Vrebao me je, a onda uleteo kao oparen. Svukao je gaće i ustremio svoj mlitavi polni organ ka meni. Pitao me je: "Da li ga želiš? Uzmi ga, znam da ga želiš". Nisam znala gde se nalazim. Vrištala sam na sav glas, a onda sam se zaletela ka njemu. Nije znao šta ga je snašlo. Da nas obezbeđenje nije rastavilo, mislim da bih ga ubila namrtvo. Ja sam posle čitavog skandala bila u tolikom šoku da sam ceo taj dan bila bleda kao krpa. U više navrata su me neki ukućani pitali šta mi se dogodilo i zašto izgledam kao da sam upravo videla vampira. U tim trenucima samo sam želela da izađem iz rijalitija i da se više nikada ne vratim. Pitala sam se čime sam zaslužila da mi se jedan alkoholičar poput Marinkovića obraća kao da sam poslednja kurva. I sada kada se setim tog nemilog događaja prođe me neka jeza. To je čovek koji je nedavno dobio i i drugo dete, a ponaša se kao najveći prostak na svetu - kaže Irma za Rijaliti.

RepublikaFoto: printscreen/TV Happy
Ivan Marinković

Ona dodaje da ju je Ivan maltretirao nakon što je odbila da ima seksualni odnos sa njim.

 

????

A post shared by Irma Sejranic Ilic (@irma_official_) on Jun 30, 2017 at 2:25pm PDT

 

- Nakon toga je koristio svaku priliku da me psihički ponižava i maltretira. Non-stop me je bockao i vređao, ali sve sa razdaljine od metar jer je znao da bih da prebila. Sad jedva čekam priliku da ga negde sretnem i da mu vratim za sve što mi je uradio. Poručujem mu javno da ću mu glavu razbiti gde god ga budem srela i videla. Ima da vidi ko je Irma i osetiće sve šta je on meni radio. Svakako treba da bude srećan što sam neke ljude sprečila da ga ne izrazbijaju nasred ulice kada sam im ispričala šta je uradio. Hteli su da ga sačekaju i da mu naprave pakao od života. Sreća njegova je što će se obračunati sa mnom kada ga budem srela, tako da je na kraju krajeva dobro prošao - rekla je pevačica za Rijaliti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading