ACA BULIĆ OPET POSTAJE TATA! PODELIO RADOSNE VESTI! Ovoj ženi je odmah rekao, svi čekali da vide njenu reakciju!

Autor:

Zabava

12.04.2024

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osim što je započeo novu ljubavnu priču, Aca Bulić se raduje i porodičnom proširenju, budući da sa svojom bivšom suprugom Bibom Bulić već ima dvoje dece, sina i ćerku.

ACA BULIĆ OPET POSTAJE TATA! PODELIO RADOSNE VESTI! Ovoj ženi je odmah rekao, svi čekali da vide njenu reakciju!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Biznismen Aca Bulić, poznat javnosti kao podrška Ani Ćurčić tokom njenog učešća u rijalitiju "Zadruga 6", sada je u centru pažnje zbog svoje romantične veze sa atraktivnom plavušom Anđelom. Nakon što je Ćurčićeva okončala njihov odnos, Bulić se ponovo zbližio sa Anđelom, a nedavna fotografija na kojoj ona pozira sa trudničkim stomakom izazvala je veliku pažnju na internetu. 

Foto: Nemanja Pančić

Aca Bulić

 

Osim što je započeo novu ljubavnu priču, Aca Bulić se raduje i porodičnom proširenju, budući da sa svojom bivšom suprugom Bibom Bulić već ima dvoje dece, sina i ćerku. Ova vest dolazi kao velika radost za Bulića, koji je već postao i deka, te ima dva unuka.

Tokom Aninog boravka u rijalitiju "Zadruga 6", Aca Bulić je bio njen oslonac i podrška, pružajući joj podršku i ohrabrenje u teškim trenucima. Njihov odnos je privukao pažnju javnosti, a sada se fokus javnosti pomera na Bulićevu novu ljubavnu vezu i nadolazeće proširenje porodice.

Foto: ST/Nemanja Pančić, E-Stock

Aca Bulić i Ana Ćurčić

 

Ova nova faza u životu biznismena Aca Bulića donosi brojne promene i izazove, ali i mnogo radosti i sreće. Njegova podrška Ani Ćurčić, romansa sa Anđelom i očekivanje trećeg deteta predstavljaju samo neke od elemenata koji čine njegovu životnu priču zanimljivom i intrigantnom za javnost.

Ana je nakon što je čula radosne vesti za medije rekla da joj je drago što je Aca opet da postane tata.

Znam, rekao mi je. Sve najlepše mu želim. Nema ništa lepše od toga - rekla je ona.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading