ANA ĆURČIĆ I IVAN MARINKOVIĆ STIGLI NA SUOČAVANJE: Pogledajte u kakvom izdanju smo ih zatekli ispred SUDA! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.12.2023

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika na licu mesta povodom suđenja bivšim zadrugara!

ANA ĆURČIĆ I IVAN MARINKOVIĆ STIGLI NA SUOČAVANJE: Pogledajte u kakvom izdanju smo ih zatekli ispred SUDA! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Ana Ćurčić i Ivan Marinković danas imaju zakazano suočavanje na sudu. Naime, njih dvoje su tokom celog leta žestoko ratovali zbog čega je Ćurčićeva odlučila da pokrene tužbu i sa Marinkovićem se obračuna na ovaj način. 

Ona se danas prva pojavila ispred suda u Katanićevoj, što je mnoge iznenadilo, jer prethodnog puta nije bila na saslušanju, već se pojavio samo Marinković. Ana je bila u pratnji ženske osobe, a mnogi su primetili da jako lepo izgleda i da je došla dobro raspoložena. 

Nakon Ane vrlo brzo stigao je i Ivan, koji je ispozirao ispred naših kamera i s osmehom na licz ušao da se suoči sa bivšom cimerkom iz rijalitija "Zadruga". 

Inače, Ivan se pre nekoliko meseci oglasio putem svog profila na društvenoj mreži Instagram i otkrio da je njegova bivša cimerka sa kojom je brutalno ratovao, Ana Ćurčić, protiv njega podnela tužbu. 

Zamisli, pročitaš navode tužbe Ane K*rčić za mene... Kaže ovako:"Rekao mi je:"Marš u p*čku materinu, kockarko i narkomanko"", i kaže to potvrđuje priloženi snimak?! Hahaha, klošarko raspala, pa ti u tom snimku to sve meni kažeš prva! Glupačo, je l' stvarno misliš da će neki sudija da me kazni za iste reči? Da te naučim, za neadekvatne tužbe obično sud naloži da podnosilac tužbe plati tuženom, veruj mi, imam iskustva. Još jedna u nizu grešaka gospođe K*rčić! Posetite Jutjub i snimak:"Skandalozno, Ana K*rčić krenula na Ivana tokom reklama" - poručio je Marinković putem svog profila na društvenoj mreži Instagram

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading