ZVEZDAN ĆE POZELENETI OD MUKE! Dok Anđela PROPADA u Zadruzi, njen bivši PROCVETAO, zapalio Instagram vrelom fotkom! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.04.2023

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavnić joj je više puta ljubomorisao na sam pomen Matejinog imena, a ovo mu se sigurno ne bi dopalo!

ZVEZDAN ĆE POZELENETI OD MUKE! Dok Anđela PROPADA u Zadruzi, njen bivši PROCVETAO, zapalio Instagram vrelom fotkom! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Društvenim mrežama kruži šokantno izdanje Anđele Đuričić, koja se sinoć u emisiji "Pitanja novinara" pojavila u iznenađujućem izdanju. Takmičarka koja je važila za jednu od najurednijih, nasređenijih i najlepših, sinoć je došla u emisiju potpuno nenašminka i otečena od plakanja i spavanja, a za njen krah svi su okrivili Zvezdana Slavnića.

- Šta joj uradi čovek za 4 meseca? - glasio je komentar na klipu gde se vidi jasna razlika njenog stanja.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, TikTok.com

Anđela na početku i posle veze sa Zvezdanom

 

I dok Anđela propada u "Zadruzi" pored Zvezdana, čini se da je njen bivši dečko procvetao. Mateja Matijević, koji je bio tri puta po nekoliko dana u vezi sa Anđelom, ove godine se ne oglašava po pitanju svoje bivše devojke. Kako ističe, sve što je imao o njoj, rekao je u "Zadruzi 5", kad je više puta istakao da ona nije devojka kakvom se predstavlja.

Mateja se nakon rijalitija posvetio treningu, a njegov progres može se videti i na storiju koji je objavio na društvenoj mreži Instagram, gde se jasno vidi da je počeo da vraća formu koju je imao pre početka "Zadruge 5".

Republika

Foto: instagram.com/matijevicmateja

Mateja Matijević

Inače, Zvezdan je nekoliko puta pobesneo na pomen Matejinog imena, a sigurno bi izgoreo od besa i kad bi video kako Anđelin bivši sad izgleda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading