TURCI SNIMAJU RIMEJK FILMA "SLUGA"! Biković dobio zamenu, evo ko će biti novi Griša, ŽENE ZA NJIM SEKU VENE!

Autor:

Zabava

29.03.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reč je o najgledanijem ruskom filmu svih vremena.

TURCI SNIMAJU RIMEJK FILMA "SLUGA"! Biković dobio zamenu, evo ko će biti novi Griša, ŽENE ZA NJIM SEKU VENE!

Foto: Foto promo

Najgledaniji ruski film svih vremena "Sluga", iz 2019. godine, u kom Miloš Biković igra glavnu ulogu, dobiće tursku verziju. 

Film reditelja Klima Šipenka čija radnja prati razmaženog sina ruskog bogataša koji je ušuškan u svom lagodnom životu i misli da je iznad zakona zbog čega njegov otac uz pomoć psihologa smišlja način kako da ga prevaspita. Griša doživljava izrežiranu saobraćajku nakon koje se menja njegovo stanje svesti i on se vraća u 1860. godinu, na seosko imanje, gde je samo običan sluga lišen luksuza u kojem je odrastao.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/bikovic

 

Priča o Griši koji veruje da je otputovao u vreme kmetstva u Rusiju kako bi promenio svoje neotesano ponašanje, dobila je i svoj nastavak prošle godine, a i u njemu je u glavnoj ulozi najpopularniji srpski glumac Miloš Biković, koji je izgradio uspešnu karijeru i u Rusiji.

Upravo je on objavio na svom Instagramu da Turci snimaju adaptaciju filma "Sluga". U novoj verziji poznatog glumca zameniće jedan od najpoznatijih tuskih glumaca Kerem Bursin, koji je slavu van svoje zemlje stekao glumeći u komedijama poput "Pokucaj na moja vrata". Lik Serkana Bolata doneo mu je popularnost i u svojoj zemlji i s njim je stekao status zavodnika pored koleginice Hande Erčel. Tokom serije među njima se rodila romasa, ali upravo i zbog njihovog narušenog odnosa serija nije doživljela drugu sezonu.

Prvi deo filma "Sluga" zaradio je 57 miliona evra u bioskopima, a nakon snimanja drugog dela Biković je postao "teži" za 200.000 evra, pisali su mediji.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading