Sergej Trifunović progovorio o braku, pa poručio: "ŽELIM DECU, PORODICA JE ZA MENE NAJVEĆE OSTVARENJE!"

Autor:

Zabava

26.03.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac je verio svoju 24 godine mlađu izabranicu Isidoru Mijanović.

Sergej Trifunović progovorio o braku, pa poručio: "ŽELIM DECU, PORODICA JE ZA MENE NAJVEĆE OSTVARENJE!"

Foto: Tanjug/O. TOSKIĆ

Ljubavni status Sergeja Trifunovića donedavno je bio nepoznanica, a sada se već zna da će se glumac do kraja godine zakleti na večnu ljubav. Naime, Trifunović (52) je pre nekoliko dana verio je svoju devojku Isidoru Mijanović (28) na njen rođendan, a prema pisanju medija par planira da se venča do kraja godine.

Nakon mnogobrojnih veza sa poznatim i nepoznatim damama Sergej je, izgleda, odlučio da se skrasi pored 24 godine mlađe Isidore, bivše voditeljke Pinka, koja se na društvenim mrežama predstavlja kao umetnik i producent.

Republika

Foto: Instagram.com/isismo

Veridba

Trifunović tvrdi da bi brak za njega predstavljao ostvarenje snova, baš kao i proširenje porodice. O tome je pre 11 meseci govorio u intervjuu za RTS i tom prilikom naglasio da bi za njega deca i porodica bili najveće ostvarenje u životu i da se nada da će mu se brak desiti.

- Za mene bi značilo imati porodicu, to kao želim decu, međutim u ovom vremenu gde se sve raspada čak institucija braka, ne znam ko je od mojih prijatelja ostao u braku, da mi se to desilo do sad verovatno bih bio razveden, još uvek mislim da će mi se to desiti. Za mene bi to bilo ostvarenost. Mislim da je za svakoga ostvarenost porodica, mislim ne za svakoga, ali za većinu, nekako sve, sve, ali deca - rekao je glumac u emisiji "Metamorfoze".

Republika

Foto: Instagram.com/isismo

Isidora Mijanović

Inače, glumac je zaprosio svoju devojku Isidoru na proslavi njenog 28. rođendana u jednom restoranu, a ona se odmah pohvalila na društvenim mrežama. Bez reči nije ostao ni Trifunović koji je na svom instagram profilu objavio trenutak kad je svojoj voljenoj pao na grudi nakon veridbe, uz opis: "Što i vama svima želim".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading