GLUMICA SE SRUŠILA NA PREMIJERI FILMA POSVEĆENOM TIJANI JURIĆ: Kolege je jedva pridržale! (VIDEO)

Autor: P. R. / M. B.

Zabava

21.03.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada glumica Klara Hrvanović doživela je peh nakon premijernog prikazivanja filma "48 sati i jedan minut".

 

 

Večeras je u MTS dvorani premijerno prikazan srpsko-američki film "48 sati i jedan minut" koji je posvećen Tijani Jurić, a čiji su scenaristkinja i rediteljka Sanja Rajačić, poznatija kao Sonia Aleksa. Film je okupio impresivan glumački ansambl, a među glavnim ulogama našli su se, pored Rajičićeve, Nataša NinkovićRadivoje Raša BukvićVanja EjdusMarina Ćosić, ali i mlada Klara Hrvanović koju je publika upoznala u filmu "Leto kada sam naučila da letim".

Klara je, inače, u ovom umetničkom ostvarenju ostvarila svoju prvu veliku ulogu u igranom filmu. Ipak, upravo ove bitne večeri u njenom životu, mlada glumica je doživela peh na samom kraju prikazivanja filma, kada se zajedno sa svojim kolegama poklanjala pristunoj publici.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Klara Hrvanović doživela peh na premijeri filma "48 sati i jedan minut"

Naime, Hrvanovićeva je prišla da se pokloni gledaocima, ali kada se vraćala nazad u vrstu pored ostalih glumaca, ona se saplela i zamalo "poljubila patos". Ipak, uz brzu reakciju kolega koji su je brže-bolje pridržali, mlada Klara je uspela da ostane na nogama.

Podećanja radi, potresna priča filma "48 sati i jedan minut" inspirisana je slučajem 15-godišnje Tijane Jurić, koja je 2014. godine oteta, a zatim mučena i zverski ubijena u noći između 25. i 26. jula u naselju Bajmok.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading