IMA SE, MOŽE SE: Na vratu Slobode Mićalović SIJA 30.000 EVRA!

Autor:

Zabava

11.03.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna glumica je zasenila lepotom na crvenom tepihu.

IMA SE, MOŽE SE: Na vratu Slobode Mićalović SIJA 30.000 EVRA!

Foto: Marko Edge

Film "Jorgovani" u kojem glavne uloge tumače Sloboda Mićalović i Ivan Bosiljčić niže uspehe na bioskopskom platnu, gde ga je za 10 dana pogledalo 100.000 ljudi.

Omiljeni filmski par Sloboda Mićalović i Ivan Bosiljčić, zajedno sa fantastičnom autorskom i glumačkom ekipom, iz dana u dan dobijaju samo pozitivne kritike, ali na prvo mestu od publike koja je sa oduševljenjem prepoznala ovu filmsku priču.

Premijera filma "Jorgovani" upriličena je u okviru ovogodišnjeg FEST-a, a tog 27. februara crvenim tepihom prošetala je autorska i glumačka ekipa. Na velikoj svečanosti sve oči bile su uprte u Slobodu Mićalović, koja je plenila lepotom. Glumica je zablistala u dugoj crnoj haljini, a posebnu pažnju privlačila je efektna ogrlica.

Republika

Foto: R.Z./ATAImages

 

Na instagram stranici What The Cut, koja se bavi nakitom, navedeno je da je Sloboda te večeri nosila nakit u vrednosti od 100.000 evra, a da se oko njenog vrata sijala ogrlica čija je vrednost najmanje 30.000 evra. Glumica je izabrala dijamante jednog poznatog brenda i to oglicu, minđuše i dva prstena. 

Film „Jorgovani", otkačen i pomalo satiričan film o licu i naličju domaće kinematografije, pod autorskom palicom reditelja Siniše Cvetića i scenariste Davida Jakovljevića donosi priču o Katarini (Sloboda Mićalović) i Igoru (Ivan Bosiljčić) koji se susreću jedne večeri na dodeli nagrada za najbolju domaću seriju godine. Pored njih, prisutni su i ostali članovi filmske ekipe, koji nas vode kroz zamršene odnose iz kojih nam postaje jasno da su njihovi životi veća melodrama od one koju su snimali.

U filmu, koji kao producent potpisuje Zoran Janković i Koštnjak film, ostale uloge su poverene proverenoj glumačkoj ekipi: Gordanu Kičiću, Mimi Karadžiću, Isidori Janković, Jovanu Jovanoviću, Jani Bjelici, Nebojši Dugaliću, Pavlu Čemerikiću, Nenadu Okanoviću, Vahidu Džankoviću i Petru Vasiljeviću.

Film "Jorgovani"nastavlja redovnu bioskopsku distribuciju širom zemlje regiona, i po mnogim evropskim gradovima, a distribucija filma je poverena distributerskoj kući Art Vista.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading