LAUŠEVA ĆERKA SE UDALA ZA POZNATOG MUZIČARA: Lepa ko lutka, bavi se divnim poslom - glumac joj zbog UBISTVA nije došao na venčanje (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

16.11.2023

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je jedna od naslednica Žarka Lauževiča, već devet godina uživa u skladnom braku!

LAUŠEVA ĆERKA SE UDALA ZA POZNATOG MUZIČARA: Lepa ko lutka, bavi se divnim poslom - glumac joj zbog UBISTVA nije došao na venčanje (FOTO)

Foto: ATAImages

Legenda sprskog glumišta, Žarko Laušević, preminuo je juče, 15. novembra nakon kratke borbe sa teškom bolešću, saopštila je njegova supruga Anita Laušević u ime porodice. Pored nje, glumac je za sobom ostavio troje dece, koju je dobio u dva braka, s prvom suprugom Majom i, kasnije, s Anitom.

Međutim, njegovi naslednici ne vole da se eksponiraju u medijima i ne otkrivaju mnogo o svom privatnom životu. Jedna od njih je i Asja Laušević, koja je po profesiji fotografkinja. Inače, malo ko zna da se ona udala se pre pet godina za muzičara Nikolu Boškovića, poznatijeg pod umetničkim imenom Groovasheen. Par se upoznao u Crnoj Gori, gde Asja potiče i gde i dalje ima svoju inspiraciju za najlepše fotografije.

Republika

Foto: Facebook.com/Asja Dabović

Asja Laušević

Bošković je zašršio Elektrotehnički fakutet u Podgorici, ne sanjajući da će ga život odvesti na drugu stranu Atlantskog okeana.

- A onda sam upoznao suprugu koja živi u Čikagu. Veza na daljinu je uvek komplikovana, ali nas dvoje smo tome bili veoma posvećeni. Kada sam prvi put otišao kod nje u Ameriku, jedna stvar kod te zemlje me je posebno privukla – raznovrsnost. Toliko različitih ljudi funkcioniše u okviru jednog velikog sistema koji poštuju, što je za mene bila fascinantna pojava - istakao je zet Žarka Lauševića jednom prilikom.

 

 

Inače, mediji su pre pet godina pisali da će Žarko Laušević doći iz Amerike na venčanje svoje ćerke, ali se to ipak nije dogodilo. Navodno, glumac je imao strah od "krvne osvete" zbog dvostrukog ubistva koje je počinio devedesetih godina i zbog kojeg je proveo godine iza rešetaka. Ipak, Asja i Nikola su se venčali 9. avgusta 2014. na brodu "Vodena kočija" koji je isplovio iz tivatske luke Pine. Tokom krstarenja Bokom, njih dvoje su se venčali u prisustvu svojih najbližih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Nora

16.11.2023 21:42

Odavno su razvedeni.