TANJA BOŠKOVIĆ (68) SE SKINULA U KUPAĆI: Procurila fotka koja je napravila POMETNJU na Instagramu, glumica zategnuta kao praćka! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.11.2021

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fotografija glumice Tanje Bošković pre 40 godina u kupaćem kostimu izazvala je pravi haos na društvenim mrežama.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Tanja Bošković glumica

 

Popularna srpska glumica Tanja Bošković oduvek je važila za damu, koja pleni svojom harizmom i lepotom, zbog koje su mnogi muškarci uzdisali, a sada je isplivala njena fotografija pre 40 godina, koja je napravilam opštu pometnju na društvenim mrežama.

Na društvenoj mreži Instagram pojavila se fotografije Tanje Bošković iz mladosti, starotsti otprilike nekih 40-tak godina i to u kupaćem kostimu. Fotografija je u sekundi postala viralna na društvenoj mreži, komentari su se usijali, a svi su primetili koliko je glumica  zadržala i sada njenu harizmu, kojom je oduvek plenila. 

Republika

Foto: Među nama/printscreen

Tanja Bošković

 

Boškovićeva je oduvek imala damski stav, sofisticirano držanje, a zbog lepote koja ju je krasila, mnogi muškarci su želeli da baš Tanja bude njihov trofej. Osmehom je osvajala svaku osobu, a korisnici Instagrama u komentarima su ostavljali niz komplimenata i pozitivnih komentara na račun izgleda ove atraktivne glumice. 

Mnogi su mišljenja da gotovo nijedna glumica ne može da se ni približi Tanji kada je u pitanju elokvencija, stav i držanje, a prilog u tome govore i sledeći komentari:

- Tako izgleda jedna prirodna lepotica ; Svaka čast Tanja ; Bila i ostala savršena - bili su samo neki od komentara ispod fotografije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Janko

03.11.2021 14:12

Od babe devojka ne biva.

Bepa

03.11.2021 15:08

Тропар (глас 8): Потоцима твојих суза бесплодну пустињу си обрађивао и уздасима из дубине душе, умножио си великим трудом своје таланте. Био си свећњак свету, сијајући својим чудесима, Иларионе оче наш: Моли Христа Бога, да спасе душе наше.