KARLEUŠA U NEVIĐENOM IZDANJU U SUDU, Ceca nije došla!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačice Jelena Karleuša i Svetlana Ceca Ražnatović za danas su imale zakazano ročište, ali je odloženo za 15. novembar.

RepublikaFoto: e-stock/A. BAČLIJA
Ispunila svoju dužnost... Karleuš sa advokatom Zoranom Ateljevićem i portparolom Zoranom Birtaševićem

Današnje suočavanje bilo je zakazano po Jeleninoj tužbi za nasilje koje je, navodno počinjeno od strane Ražnatovićeve nad njom, a za koje ju je Karleuša optužila i koje se desilo prilikom jednog ročišta. 

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Danas se nije pojavila u sudu.. Svetlana Ceca Ražnatović

Karleuša se danas pojavila u Prvom osnovnom sudu u pratnji advokata Zorana Ateljevića i svog portparola Zorana Birtaševića, a Ceca nije prisustvovala. Zbog toga je suđenje odloženo za 15. novembar što je potvrdio Jelenin pravni zastupnik:

- Suđenje je odloženo iz razloga jer gospođa Svetlana Ražnatović nije mogla da prisustvuje suđenju. Sporazumno su se stranke dogovorile da suđenje bude odloženo za 15. novembar.

Foto: e-stock/A. BAČLIJA
Nasmejana izašla iz suda... Karleuša

A iako je ročište odloženo, Jelena nije propustila priliku da još jednom pokaže da joj nema ravne kada je o odabiru stajlinga reč.

Inače, osim ovog procesa, Jelena i Ceca vode spor i po tužbi Ražnatovićeve koju je podnela protiv Karleuše zbog, navodno, izgovorenih pogrdnih reči.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading