Ceca: Od ljubavi se ne živi!

Autor:

Zabava

22.05.2018

05:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od najvećih zvezda današnjice Svetlana Ceca Ražnatović još kao klinka od 19 godina znala je šta hoće u životu i tako mlada javno je iznela svoj stav da želi da se uda za imućnog muškarca. Folk pevačica je sada već davne 1992. gostovala u ondašnjoj emisiji "Pavle šou" na TV Sarajevo, čiji je autor je bio čuveni voditelj stare Jugoslavije Pavle Pavlović.

 

?

A post shared by CECA (@craznatovic_official) on May 18, 2018 at 6:42am PDT

Ceca je u to vreme još uvek nosila svoje devojačko prezime Veličković, a iako je bila devojčurak, smelo je odgovarala na pitanja opasnog voditelja u emisiji koja je za te godine važila za prilično provokativnu. Iako ju je Pavle rešetao pitanjima, ona je davala odgovore kao iz topa.

Pavle: Poznata si po kratkim suknjicama i seksi imidžu. Imaš li problema zbog toga?

Ceca: Ne, zašto? Ja smatram da je čoveku, dok je mlad, dok je nezreo, sve dozvoljeno. Sa godinama ide i ozbiljniji imidž, onda dolazi i porodica.

Dok je čovek mlad i nezreo, njemu je sve dozvoljeno. Sa godinama ide ozbiljniji imidž, onda dolazi i porodica

Pavle: Kad ti misliš da se udaš? Koliko dece bi volela da imaš?

Ceca: Da se udam? Pa kad naiđem na onog pravog.

Pavle: Da li će biti presudna njegova lova i imovina ili ljubav?

 

Samo vas radosno ljubim!???

A post shared by CECA (@craznatovic_official) on Apr 28, 2018 at 6:59am PDT

Ceca: Pa da ti kažem, od ljubavi se ne živi. Ali, moraću da ga volim i da me voli.

Pavle: Sada ima sve više muškaraca koji žele bogato i dobro da se udaju.

Ceca: Ja ne volim te koji žele da se udaju. Ja bih ipak da se udam.

Mlađana Ceca pre udaje se očito nije mnogo obazirala na to kakav odjek će njene reči imati u javnosti, pa je i kod pokojnog Milovana Ilića Minimaksa svojevremeno izjavila kako vozi bez dozvole i kako joj policija uvek progleda kroz prste. Znalo je da joj se omakne i da komentariše izgled nekih koleginica i da ono što oblače naziva kičom i šundom. Međutim, kada se 19. 2. 1995. godine udala za Željka Ražnatovića Arkana i ostvarila svoj devojački san, tada su prestali i njeni ispadi u javnosti, više nema nepromišljenih izjava, a tako je i sve do danas. Očigledno da je ostala dosledna svojoj tadašnjoj izjavi da je u mladosti sve dozvoljeno, a da sa godinama i formiranjem porodice ide i ozbiljniji imidž.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading