VERIO SE NAŠ POZNATI PEVAČ: Dve godine posle RAZVODA našao SREĆU!

Autor:

Zabava

28.03.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač "Magla benda" spreman da ponovo stane na ludi kamen!

VERIO SE NAŠ POZNATI PEVAČ: Dve godine posle RAZVODA našao SREĆU!

Foto: ATA Images

Vladan Savić, pevač "Magla benda", otkrio je da se dve godine nakon razvoda verio. Iako, kako je naveo, ne voli da priča o privatnom životu, nije odoleo da se ne pohvali lepim vestima.

- Nije mi više devojka, verenica je. Ja sam takav: ako mi daš emocije, vraćam mnogo više. U suprotnom, samo ćeš da me umiriš i ugasiš. Kad mi se pruži ljubav, uživam u tome da je uzvratim – rekao je on, prenosi "Hello", dok je za crnogorske medije priznao da ne zna da li je ikada ovoliko nekoga voleo:

- Toliko volim da sam se zapitao da li sam ikad voleo, onako istinski – priznao je pevač gostujući u emisiji Eglam na TV E.

Inače, Vladan je sa bivšom ostao u dobrim odnosima.

- Do sada sam najlepše životno iskustvo stekao sa Jovanom. Ime joj je Anđelija. Za mene, ona će i dalje ostati savršena žena i majka. Sama ljubav nije dovoljna za održavanje veze, zato smo Jovana i ja rešili da nadalje nastavimo kao dobri prijatelji - napisao je on na Instagramu.

- Želim sve vas, koji me volite kao druga, kao prijatelja svih medija, da zamolim za razumevanje da na ovu temu neću davati komentare! Hvala - dodao je Savić na pomenutoj mreži.

Republika

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović

Vladan Savić

Pevač je nedavno odgovorio na pitanje "Koji je to najbizarniji trač koji je čuo o sebi" te je ovom prilikom stao na put predrasudama i tračevima.

- Da konzumiram narkotike, da sam gej. Kada sam mnogo smršao razlog je bio da sam bolestan. Ne, nisam bolestan, nego sam ako ćete iskreno, imao minimum tri puta dnevno seks pa sam od toga smršao, ako vas baš zanima. Nikada to nisam ispričao, evo sada ću ispričati i to je to - rekao je on na Radiju S3.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading