JELISAVETA ORAŠANIN IMA MNOGO TOGA DA KAŽE: Intimne tajne lepe glumice isplivale na videlo! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.03.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atraktivna brineta zaintrigirala fanove na društvenoj mreži Instagram!

JELISAVETA ORAŠANIN IMA MNOGO TOGA DA KAŽE: Intimne tajne lepe glumice isplivale na videlo! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Sinoć je u Šimanovcima održana modna revija poznatog brenda, a glumica Jelisaveta Orašanin našla se među zvanicama koje su upriličile ovaj događaj. Lepa Jelisaveta zavlistala je u crnoj odevnoj kombinaciji, a nekoliko fotografija podelila je na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: Instagram.com

Jelisaveta Orašanin na modnoj reviji

Jelisaveta je sa svojim fanovima podelila i snimak celog procesa šminkanja i sređivanja za ovaj događaj, što je oduševilo pripadnice lepšeg pola.

Ono što se moglo primetiti je i da Jelisaveta ima novu opsesiju. Naime, pevačica je čak dva puta objavila i pesmu "Telepatia", koju izvodi američka umetnica kolumbijskog porekla, Kali Učis

Republika

Foto: Instagram.com

Jelisaveta Orašanin, proces šminkanja

Ova pesma ima zanimljiv tekst i na španskom je jeziku.

- Konektovani smo i kilometrima daleko, napališ me čak i kad me ne dodiruješ. Znaš da imam mnogo toga da kažem, svi ovi glasovi u mom mozgu, reci mi sve što misliš - samo su neki od stihova ove pesme.

Inače, iako se spekulisalo o navodnom razvodu Jelisavete i Miloša Teodosića, njih je ekipa emisije "Paparaco lov" usnimila kako uživaju zajedno u jednom kafiću nedaleko od njihove zgrade.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Jelisaveta i Teodosić usnimljeni zajedno

Inače, nedavno se pojavila vest da oni žele da se presele i da traže idealnu lokaciju.

- Miloš je detinjstvo proveo u Valjevu u porodičnoj kući i sada kad je postao roditelj želi da i njegovi naslednici odrastaju kao on: okruženi prirodom i domaćim životinjama na imanju, da čuju cvrkut ptica kad se ujutru probude i da mogu da se igraju u šumi i na livadi, a ne među zgradama. S tim se slaže i njegova supruga. Oni su se saglasili da je najbolje da potraže plac na području Kosmaja, Avale, pa čak dolazi u obzir i vojvođanska ravnica. Nije im važno da li se na placu nalazi već izgrađena kuća, koju bi preuredili u svom stilu, ili će zidati novu. Zasad je najbitnije da pronađu idealnu lokaciju, koja će po svim parametrima da im odgovara za život i rad. I Jelisaveta i Miloš ne zavise od života u gradu, a kolima veoma brzo mogu da stignu u prestonicu kad god požele - otkrio je sagovornik "Kurira".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading