SAD JE JASNO ŠTA SE DEŠAVA SA JELISAVETOM I TEODOSIĆEM: U jeku skandala o razvodu isplivale PAPARACO SLIKE!

Autor:

Zabava

27.03.2024

23:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni par uhvaćen zajedno!

SAD JE JASNO ŠTA SE DEŠAVA SA JELISAVETOM I TEODOSIĆEM: U jeku skandala o razvodu isplivale PAPARACO SLIKE!

Foto: TV Pink/printscreen

Poslednjih dana, javnost je bila uzburkana nakon vesti o navodnom razvodu glumice Jelisavete Orašanin i košarkaša Miloša Teodosića. Međutim, nedavni događaji pokazuje da te spekulacije po svemu sudeći nistu istinite.

Ekipa emisije "Paparaco lov" uspela je da zabeleži susret Jelisavete i Miloša u jednom kafiću nedaleko od njihove zgrade. Njih dvoje su zajedno sedeli, u društvu, pre nego što su zajedno odlučili da uđu u zgradu. 

Iako su se spekulacije o razvodu napravile opštu pometnju u medijima i na društvenim mrežama, snimci Jelisavete i Teodosića u kafiću ukazuju na mogućnost da njihov odnos ipak nije doveden do krajnjih granica. 

Podsećamo, izvor blizak paru nedavno je za Kurir pričao o tome kako par želi da se sklanja iz Beograda, ali samo zbog toga što više vole boravak u prirodi.

- Miloš je detinjstvo proveo u Valjevu u porodičnoj kući i sada kad je postao roditelj želi da i njegovi naslednici odrastaju kao on: okruženi prirodom i domaćim životinjama na imanju, da čuju cvrkut ptica kad se ujutru probude i da mogu da se igraju u šumi i na livadi, a ne među zgradama. S tim se slaže i njegova supruga. Oni su se saglasili da je najbolje da potraže plac na području Kosmaja, Avale, pa čak dolazi u obzir i vojvođanska ravnica. Nije im važno da li se na placu nalazi već izgrađena kuća, koju bi preuredili u svom stilu, ili će zidati novu. Zasad je najbitnije da pronađu idealnu lokaciju, koja će po svim parametrima da im odgovara za život i rad. I Jelisaveta i Miloš ne zavise od života u gradu, a kolima veoma brzo mogu da stignu u prestonicu kad god požele.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading