ŠTA SE DEŠAVA SA SLOBODOM I VOJINOM? Pojavile se ŠOK INFORMACIJE, svi se pitaju gde je ON, dok se ona provodi sa OVIM frajerom!

Autor:

Zabava

17.03.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloboda Mićalović uhvaćena sa frajerom koji za nju predstavlja veliki oslonac.

ŠTA SE DEŠAVA SA SLOBODOM I VOJINOM? Pojavile se ŠOK INFORMACIJE, svi se pitaju gde je ON, dok se ona provodi sa OVIM frajerom!

Foto: ATA Images

Sloboda Mićalović i Vuk Kostić su nedavno otputovali u Tivat, na crnogorsko primorje, gde su bili gosti jedne poznate agencije za izdavanje nekretnina, jahti i drugih polovnih objekata. Uživali su na jednoj od jahti gde su nastale fotografije koje su izazvale pravu lavinu komentara na društvenim mrežama.

 

 


Budući da se oboje bave glumom, jasno je da među njima vlada maksimalno poverenje i da dobro znaju da pojedini angažmani i uloge mogu zahtevati i izvesnu dozu prisnosti s kolegama, pa jedno drugom to nikada nisu zamerali. Sloboda je već godinama u braku sa glumcem Vojinom Ćetkovićem, s kojim ima bliznakinje Veru i Milu. S druge strane, Vuk Kostić je još uvek "slobodan strelac", iako je bio u vezi sa nekoliko poznatih dama sa srpske javne scene.

 

 

 

 


Sloboda i Vojin nedavno su se zajedno s ćerkama pojavili na crvenom tepihu, gde su pokazali da vode skladan porodični život. Sa druge strane, Vuk Kostić još uvek nije pronašao pravu životnu saputnicu, uprkos tome što mnoge devojke žude za njim.

Pored zajedničkog putovanja, nedavno je objavljen i video snimak na kome se vidi kako Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković uživaju u kafani, što je dodatno privuklo pažnju javnosti na njihovu skladnu vezu.

 

 

- Odrastao sam gledajući skladan brak, i svi oko mene ga imaju. To je prvo ono što utiče na tebe, svi kumovi moji imaju skladan brak. Moraš da imaš neki cilj, ali biće onako kako bude.. Voleo bih, to je moja želja, takav je bio moj ćale prema meni, i moja majka prema ocu. Brak je sveta tajna, kad ste jedno. Ljudi se ugledaju na odnose u porodici, ugledaju se na roditelje. Moj tata je držao moju mamu kao malo vode na dlanu, ja bih tako isto voleo- rekao je Vuk o braku.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading