ŠTA SE DEŠAVA SA ĆERKOM RASTE I ANE? Otkrivena LOKACIJA na kojoj se nalazi Tara!

Autor:

Zabava

02.03.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno gde se nalazi ćerka Ane Nikolić i Raste u jeku svađe.

ŠTA SE DEŠAVA SA ĆERKOM RASTE I ANE? Otkrivena LOKACIJA na kojoj se nalazi Tara!

Foto: ATA Images

U jeku medijske pompe oko svađe između Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste, bivših supružnika, javnost je bila zainteresovana da sazna gde se trenutno nalazi njihova ćerka Tara. Nakon što je Ana objavila deo njihove prepiske u kojoj se spominje starateljstvo nad detetom, Rasta se konačno obratio javnosti putem društvenih mreža. Na Instagramu je objavio fotografiju ćerke i otkrio da će mala Tara provoditi vreme kod bake i deke, što je dodatno rasplamsalo interesovanje medija i javnosti.

Foto: printscreen/K1 Televizija, ST/Vladimir Lukić, RTV Pink Official/Printscreen

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta

 


Svađa između Ane i Raste oko starateljstva nad njihovom ćerkom Tarom postala je glavna tema medija. Pevačica je optužila repera da joj je zapretio da će dete moći viđati samo preko Centra za socijalni rad, što je izazvalo veliku pažnju javnosti. Ova situacija dodatno je zakomplikovala već napetu situaciju između bivših supružnika.

Iako se Rasta do sada nije oglašavao u javnosti povodom ove situacije, njegove aktivnosti na društvenim mrežama su bile predmet interesovanja. Reper je neretko delio fotografije sa ćerkom, a sada je objavio sliku i otkrio gde će Tara boraviti kada nije sa njim, što je izazvalo dodatnu pažnju javnosti.

A u međuvremenu kod bake i deke - napisao je on kratko uz emotikone srca.

Foto: Instagram.com

Stefan Đurić Rasta objavio gde se nalazi Tara Đurić

 


Svađa između Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste oko starateljstva nad njihovom ćerkom Tarom nastavlja da intrigira javnost. Rastina objava na društvenim mrežama o mestu gde će Tara provoditi vreme dodatno je rasplamsala interesovanje medija za ovaj slučaj, ostavljajući javnost u iščekivanju daljeg razvoja događaja.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading