ANA NIKOLIĆ SE POSPRDALA SA RASTOM: Kad bude video sa kim ga je UPOREDILA izbiće NOVI RAT! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.02.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica bivšeg muža uporedila sa nekadašnjim učesnikom "Zadruge"

ANA NIKOLIĆ SE POSPRDALA SA RASTOM: Kad bude video sa kim ga je UPOREDILA izbiće NOVI RAT! (FOTO)

Foto: Republika/Vladimir Lukić,e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Pevačica Ana Nikolić i njen bivši suprug reper Stefan Đurić Rasta imaju jako turbulentan odnos, koji ima burne oscijalacije. Pevačica je nedavno govorila da su sad u korektnim odnosima i da zajedno brinu i dogovaraju se o ćerki Tari. 

Republika

Foto: Republika

Ana Nikolić i Rasta

Međutim, izgleda da Ana s vremena na vreme voli da javno pecne svog bivšeg muža, što je uradila putem svog zvaničnog profila na društvenoj mreži Instagram. Naime, Ana je podelila fotografiju Rastine nove frizure,a ispod ga sliku bivšeg učesnika rijalitija "Zadruga" Zokija Šumadinca

Ova Rastina slika je već danima glavna tema za komentarisanje na društvenim mrežama, a očigledno ni Ana nije mogla da ostane imuna, pa je morala da se javno našali. 

- Ne mogu. Rasta je Bog - napisala je Nikolićeva od emotikone koji plaču od smeha. 

Republika

Foto: instagram.com

Ana Nikolić se posprdala sa Rastom

Inače, Ana Nikolić uživa u novoj ljubavi, a na društvenim mrežama često kači fotografije sa svojim izabranikom. Međutim, kako "Svet" prenosi, njen prijatelj je otkrio da se dotični Nemanja uselio u Anin stan i da mu je ona "slamka spasa".

Anin dečko se super uvalio, ja znam dečka od ranije, nije on neka prilika. Njoj verovatno prija da je neko voli i podržava u tom njenom stilu života, ali nije on za nju. Nadam se da se neće opet razočarati. Dečko nema ništa, živi kod nje na gajbi, vozi njena kola, njemu je super, još se svima hvali kako je sa Anom Nikolić, pa kome to ne bi imponovalo - kaže za "Svet" dobro obavešten izbor.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading