KAKO LI ĆE NA OVO REAGOVATI ANA NIKOLIĆ? Rasta pokazao sa kim provodi vreme, sve je raskrinkano!

Autor:

Zabava

06.02.2024

23:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rasta pokazao kako provodi vreme sa ćerkom Tarom!

KAKO LI ĆE NA OVO REAGOVATI ANA NIKOLIĆ? Rasta pokazao sa kim provodi vreme, sve je raskrinkano!

Foto: ATA Images

Stefan Đurić Rasta, poznati reper, poslednjih dana pokazuje veliku posvećenost svojoj ćerkici Tari. Nakon perioda odsustva, Rasta se trudi da nadoknadi svaki trenutak proveden bez nje, a javnost je bila svedok njegovih napora da bude prisutan u njenom životu. Na društvenim mrežama, Rasta je podelio nekoliko video-klipova koji prikazuju kako rano ustaje kako bi ispratio Taru u školu, a na snimcima se može primetiti i prisustvo Rastinog psa. Ovaj gest je naišao na pozitivne reakcije javnosti, pokazujući da se reper zaista ozbiljno posvetio ulozi oca.

Osim što se trudi da bude prisutan u svakodnevnom životu svoje ćerkice, Rasta je nedavno vodio Taru na egzotično putovanje nakon praznika. Ovo putovanje nije prošlo neprimećeno, a mnogi su bili zainteresovani za destinaciju koju je odabrao za svoju ćerkicu. Pomenuto putovanje podiglo je prašinu javnosti, s obzirom da je Rasta više puta isticao svoju želju za letovanjem na Jamajci. Činjenica da je ostvario ovu želju i poveo sa sobom svoju ćerkicu samo je dodatno učvrstila sliku o njegovoj posvećenosti porodici.


O ovim događajima govorila je i Taraova mama, Ana Nikolić, koja je jednom prilikom otkrila da ponekad Tara teško ustaje iz kreveta i da joj se ne ide u školu. Ova iskrena izjava otkriva da i u poznatoj porodici postoje svakodnevni izazovi s kojima se suočavaju roditelji. Reakcije javnosti na ovakve iskrene priče su bile pozitivne, jer su mnogi roditelji prepoznali sebe u ovoj situaciji, shvatajući da i poznate ličnosti prolaze kroz slične izazove kao i oni sami.

Foto: Republika

Stefan Đurić Rasta i Ana Nikolić

 


Rastina posvećenost svojoj ćerkici i javno izražavanje porodičnih trenutaka pokazuje da je on, pored muzičke karijere, posvećen i ulozi oca. S obzirom na njegovu popularnost, ovi primeri porodičnih vrednosti mogu poslužiti kao inspiracija mnogim mladim roditeljima i pružiti javnosti uvid u njegovu privatnu, porodičnu stranu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading