ŠOK PRED "PESMU ZA EVROVIZIJU"! Zorja OPTUŽENA da je iskopirala Sanju Vučić, pevačica se HITNO OGLASILA!

Autor:

Zabava

02.03.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorja Pajić i Sanja Vučić se oglasile povodom navoda na društvenim mrežama.

ŠOK PRED "PESMU ZA EVROVIZIJU"! Zorja OPTUŽENA da je iskopirala Sanju Vučić, pevačica se HITNO OGLASILA!

Foto: ATAImages, Printscreen/RTS1

Uoči večerašnjeg finala "Pesme za Evroviziju", učesnica Zorja Pajić našla se na meti optužbi na društvenim mrežama. Naime, pojedini korisnici su izneli tvrdnje da Zorja izgleda identično kao popularna pevačica Sanja Vučić, što je izazvalo burne reakcije među fanovima i pratioce na internetu.

Jedan od korisnika društvene mreže X (nekadašnji Tviter) prokomentarisao je svoje zapažanje o sličnosti između Zorje i Sanje Vučić. Na ovo su se oglasile i same pevačice. Sanja je na konstataciju odgovorila emotikonom srca, dok je Zorja takođe blago odreagovala zahvalnošću. Ovakve reakcije su dodatno podgrejale raspravu na društvenim mrežama.

 

"Ista Sanja Vučić", napisao je on, a na ovu konstataciju su reagovale i akterke.

- Hvala lepo - napisala je najpre Sanja uz emotikon srca, a potom se nadovezala i Zorja sa istom porukom:

- Hvala lepo.

Foto: X printscreen

Zorja Pajić i Sanja Vučić se oglasile

 

Uz sve ove polemike, treba napomenuti da Zorja na svom nastupu nosi crnu periku, te je njen izgled deo scenskog performansa koji izvodi na sceni. Sa dugačkom crnom kosom kao ključnim elementom njenog scenskog identiteta, Zorja ostavlja snažan utisak na publiku i ističe se svojim originalnim scenskim nastupom.

Ovaj slučaj jasno pokazuje koliko su društvene mreže postale platforma za brzu i masovnu razmenu mišljenja, ali i za širenje kontroverzi i polemika. S obzirom na to da se "Pesma za Evroviziju" večeras održava, biće interesantno videti kako će ova situacija uticati na percepciju publike tokom finalnog nastupa Zorje Pajić.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading