RASTA UZEO ANI ĆERKU: Dete možeš da vidiš u centru za socijalno, pevačica objavila ŠOK-PREPISKU (FOTO)

Autor:

Zabava

29.02.2024

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikolićka otkrila detalje odnosa sa bivšim suprugom, te da je Tara kod njega.

RASTA UZEO ANI ĆERKU: Dete možeš da vidiš u centru za socijalno, pevačica objavila ŠOK-PREPISKU (FOTO)

Foto: ATA Images

Pevačica Ana Nikolić ponovo se javno oglasila povodom odnosa sa bivšim suprugom Stefanom Đurićem Rastom, sa kojim ima ćerku Taru.

Ovog puta objavila je prepisku iz koje se vidi da se prepucavaju oko deteta, a takođe se može zaključiti da je Rasta preuzeo brigu o naslednici.

Ana je uz objavu prepiske napisala u opisu: "Ovako se ponaša taj veliki otac... I tako skoro sedam godina. A sada se stvarno vidimo na sudu. A lično ja, dozvoliću da bude otvoreno za javnost!" 

 

A u njihovoj prepisci stoji sledeće:

- Vi ćete biti prva porodica uhapšena.

- Pa ti si onda za institucije ozbiljne, sa sve Tarom, pošto je kod nas. 

- Ne.

- Slepice.

- Ja sam pod prisilom morala da pristanem na sve.

- Dete može da vidis sledeći put u centru za socijalno. 

- Pa ničija nije do zore gorela. 

Inače, ovo nije prvi put da bivši par obelodanjuje javno privatne prepiske. Reper je bivšoj ženi već pretio da će je optužiti za "zanemarivanje deteta", kao i da ne može da pređe preko njenih navodnih pretnji njegovim roditeljima.  

U ranijim skandaloznim objavama Ana je Rastu optuživala i da je povezan sa ozloglašenim kriminalnim grupama, ali nakon svake žestoke svađe, strasti između njih bi se prividno stišale i svaki put bi delovalo da su zbog deteta uspeli da izglade nesuglasice.

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vesna

29.02.2024 09:37

Trebalo je to odavno da uradi ,jer Ana ima ozbiljan problem sa alkoholom i trebalo je odavno da ode na odvikavanje .Ne znam ko normalan moze da podrzi da dete zivi sa majkom koja je od ranog jutra pijana.Zao mi je Ane ,ali mora podhitno da uradi nesto zbog cerke ,ako ne zbog seme same !