TRUDNA JOVANA JEREMIĆ ZAVRŠILA NA PODU! Trenutak koji je promenio SVE: Oduzeli su mi PRAVO, bol je ŽIV! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.02.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potresna ispovest voditeljke Pinka, otkrila koji životni trenutak je bio preloman!

TRUDNA JOVANA JEREMIĆ ZAVRŠILA NA PODU! Trenutak koji je promenio SVE: Oduzeli su mi PRAVO, bol je ŽIV! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Jovana Jeremić

Voditeljka Jovana Jeremić večeras je objavila fotografiju, koja je nastala 2018. godine u 3 ujutru. Kako je ispričala, tada je program vodila od 17.30 do 3 ujutru i to u petom mesecu trudnoće, a studio Hepi televizije je bio hladan.

- Februar 2018. 3h ujutru. Trudna u 5. mesecu trudnoće vodila sam program od 17.30h do 3h ujutru. Studio je bio LEDARA. GREJALA sam se na jedno grejno telo i nosila čizme sa vunom zamolivsi kamermana da me ukadrira do kolena. Tada sam odlučila da uspem uprkos svemu - svemu onome što me je slamalo. Zato, samo borci mogu razumeti borce. Svoju poziciju broj 1 sam krvavo zaradila. Žrtvovala sam sve zarad svog sna i vredelo je. Borila sam se kao lavica - započela je Jovana, pa nastavila:

Nikada nisam rekla da nešto ne mogu ili neću kada je moja profesija u pitanju. A lomili su me. Lomili su me i na Boga nisu mislili kad su to radili. Za mene nije bilo milosti. Ja sam morala sve i to sve je moralo u mojoj izvedbi biti NAJBOLJE. NISAM IMALA NIKAD PRAVO NA GRESKU. TO PRAVO MI JE ODUZETO OD ROĐENJA - nastavila je popularna voditeljka, pa zaključila:

- Buducnoćt pripada najjačim koji se NIKAD NE PREDAJU. ZATO ME NE MOGU VISE PREVARITI NI OAZE NI PUSTINJE. Tek kada čovek uloži svoj obraz, zdravlje i reputaciju u svoj biznis postaje MEGA. Postoje stvari o kojima ćutim i dalje. Ne zato sto ne smem da progovorim, vec zato sto me i dalje bole. Bol je živ. Samo miruje - poručila je ona.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Jovana Jeremić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading