VODI LUKSUZNI ŽIVOT SA BOGATIM BIZNISMENOM: Jovana Jeremić otkrila kako je zaslužila samo NAJBOLJE STVARI!

Autor:

Zabava

06.02.2024

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić je pozirala u luksuznom butiku, pa otkrila svoju tajnu.

VODI LUKSUZNI ŽIVOT SA BOGATIM BIZNISMENOM: Jovana Jeremić otkrila kako je zaslužila samo NAJBOLJE STVARI!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Jovana Jeremić

Voditeljka Jovana Jeremić nedavno je privukla pažnju javnosti fotografijama iz butika prepunog skupocene garderobe. Na slikama se može videti kako Jovana uživa u čaši šampanjca, okružena kesama sa kupljenom garderobom. Uz ove fotografije, Jovana je poručila da najbolje žene zaslužuju najbolje i najkvalitetnije stvari, ističući svoj stav o vrednosti i kvalitetu.

Jovana Jeremić takođe je privukla pažnju javnosti svojom ljubavnom vezom sa 14 godina starijim biznismenom Draganom Stankovićem, vlasnikom lanca pekara. Ova veza već duže vreme intrigira javnost, a nedavno je Jovana odgovarala na intimna pitanja u emisiji "Amidži šou". Iznenadivši mnoge, otkrila je da je izgubila nevinost sa 23 i po godine, ističući da ne želi da laže na televiziji i da nije stidljiva zbog toga.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Jovana Jeremić

 

Odgovarajući na pitanja voditelja u emisiji, Jovana je istakla svoju iskrenost i samopouzdanje, naglašavajući da je taj trenutak bio važan u njenom životu te da je iskreno osećala ljubav prema svom partneru u tom periodu. Njen otvoren pristup i iskrenost izazvali su pažnju javnosti, a Jovana je još jednom pokazala da je spremna da se otvori pred kamerama.

- Najbolje žene zaslužuju najbolje i najkvalitetnije stvari. Kada sam studirala, rekla sam sebi da ću postati toliko dobra da ću biti neizbežna, i toliko posebna da ću zasluživati samo najbolje. U svemu - poručila je ona na Instagramu uz ove fotografije.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Jovana Jeremić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading