JOVANA JEREMIĆ ZAUSTAVILA EMISIJU, PA SE OBRATILA KOLEGINICI SA RTS: Muk u studiju, voditeljka poslala brutalnu poruku!

Autor:

Zabava

03.02.2024

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić je prekinula program, pa se obratila koleginici sa RTS i poslala joj poruku.

JOVANA JEREMIĆ ZAUSTAVILA EMISIJU, PA SE OBRATILA KOLEGINICI SA RTS: Muk u studiju, voditeljka poslala brutalnu poruku!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Jovana Jeremić

Voditeljka Jovana Jeremić istakla važnu činjenicu o kolegijalnosti. U toku emisije, Jeremićeva je naglasila da je sve što je postigla rezultat rada i truda, te da ne štedi one koje smatra da su do posla došle "preko kreveta". 

Jovana Jeremić je istakla da, i pored svojih stavova o postizanju uspeha isključivo radom i trudom, ipak ceni kolege koji znaju da obavljaju svoj posao na profesionalan način. Naglasila je da je nedavno dobila tešku priču od koleginice sa RTS-a i tom prilikom se javno zahvalila na podršci koju je dobila. Jeremićeva je istakla da je podrška među kolegama od velikog značaja, te da uvek ceni kada kolege pokažu profesionalizam i podršku.

Republika

Foto: ST/Nebojša Mandić

Jovana Jeremić

 

- E sada pre nego što nastavimo dalje, otvaramo jednu jako važnu ispovest. Tešku priču koju sam dobila od koleginice sa RTS-a - rekla je Jovana, pa dodala:

- Podržavaju se. Ja volim ljude koji znaju da rade svoj posao. To je nebitno da li neko radi na ovoj ili onoj televiziji, kada me kolega okrene, to je za mene crveni alarm - rekla je Jeremićeva i zaključila:

- Kada je moja profesija u pitanju, mnogo cenim svoje kolege i ljude koji znaju da rade svoj posao, koji su pošteni i fer igrači. Takve ljude volim i uvek ću da im učinim sve što ja mogu, ako ne mogu ja, može neko moj - zaključila je voditeljka Jovana Jeremić.

Jovana Jeremić je tokom emisije "Jutro sa dušom" naglasila važnost podrške među kolegama i istakla da ceni poštene i fer igrače u novinarskoj profesiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading