NEDA UKRADEN ZAKAZALA I DRUGI KONCERT! Pevačica zbog velikog interesovanja pušta još jedan termin u MTS dvorani!

Autor:

Zabava

28.02.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Publika se uželela Nedinih pesama!

NEDA UKRADEN ZAKAZALA I DRUGI KONCERT! Pevačica zbog velikog interesovanja pušta još jedan termin u MTS dvorani!

Foto: Mts dvorana/promo

Zbog velikog interesovanja, balkanska pop diva Neda Ukraden održaće dva konceta u mts Dvorani, pa će susret sa beogradskom publikom imati 14. marta, a potom i 24. marta na istom mestu. Karte za novi datum su od danas u prodaji na mtsdvorana.rs i na blagajni mts Dvorane.

Neda Ukraden i ove godine s nestrpljenjem očekuje susret sa svojom publikom, a oduvek je isticala da je posebno raduje nastup u Dvorani, gde je kao vrlo mlada pevačica, 1975. godine održala svoj prvi solistički koncert. Kako kaže, za ovaj prostore je vežu najlepše uspomene, te se jednako raduje i predstojećem nastupu.

Foto: Mts dvorana/promo

Neda Ukraden

 

 

Na koncertu publika će imati prilike da čuje brojne vanvremenske hitove čuvene pop dive, a nesumnjivo je da će se za vrhunski koncert pobrinuti ceo tim koji prati Nedu, od vrhunskih muzičara, preko dizajnera svetla, slike i zvuka, a kako je poznata po svom besprekornom stajlingu, očekuje se da će i ove godine nositi za nastup specijalno kreirane haljine.

Ikona domaće muzičke scene, svojim eksplozivnim i raznovrsnim nastupom pre dve godine. novembra 2022,  dovela je atmosferu do usijanja, na istom mestu gde je, u nekadašnjoj Dvorani Doma sindikata, gradila svoju uspešnu karijeru.
 

Podsetimo, biografija Nede Ukraden, kao vrsne umetnice, iza koje stoji višestruko nagrađivana muzička karijera- bogata je, te je nemoguće sva  njena dostignuća i segmente sažeti u par redaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading