SEBE STALNO KRITIKUJEM! Ana Sević progovorila o poslu! Evo zašto neće da radi sve što joj se ponudi! (VIDEO)

Autor:

Zabava

26.02.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica priznala šta zamera sebi!

SEBE STALNO KRITIKUJEM! Ana Sević progovorila o poslu! Evo zašto neće da radi sve što joj se ponudi! (VIDEO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

 

Pevačica Ana Sević kaže da je veliki perfekcionista, pa zbog toga neće da se lati nekog posla ako nije sigurna da će sto posto da ga radi predano i dobro. Ona tvrdi da je spremna da bude na radnom mestu po ceo dan, ako je to ono što želi i voli.

- Nikad ne radim nešto polovično i volim svaki posao da radim stoprocentno. Uvek sebi nešto zameram, neko sam ko je veliki perfekcionista. Naravno da se u šou programu koji traje četiri sata desi neka greška, ali to se dešava i svetski poznatim voditeljima, a kamoli meni. Sve je to u redu. Volim svakako da sam uvek predana poslu, zato radim uvek nešto što volim, tako da se tada ni ne osećam kao da sam na poslu. To preporučujem svakome kako bi bio uspešan u tome što radi - rekla je Ana za Republiku. 

Foto: ST/Vladimir Lukić

Ana Sević i Daniel Nedeljković

 

Pevačica se na promociji kolege Mirze Selimovića pojavila ruku pod ruku sa suprugom Danielom Nedeljkovićem, za kog tvrdi da je terao da prekine bolovanje posle porođaja.

- Niko me nije silio da prekinem bilo šta. To je bila moja odluka, a naravno da su suprug i meni dragi ljudi samo rešili da me podrže. Svi znaju da ja mogu sve što poželi, tako da je to bio slućaj i ovaj put. Takmičenje u kom sam voditeljka biće odlično i verujem da će gledaoce tek da sačeka spektakl. Dobila sam mnogo poruka podrške, a najviše mi znači poruke Nikoline Kovač. Ono što mi je napisala me je onako baš mnogo dirnulo i zahvalna sam što poznajem takve ljude. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading