RADIO SAM ŠEST DANA I DOBIO OTKAZ! Aco Pejović se prisetio rada u Francuskoj, pa pomenuo i bežanje iz vojske! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.02.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folker se nije dugo zadržao na radnom mestu!

RADIO SAM ŠEST DANA I DOBIO OTKAZ! Aco Pejović se prisetio rada u Francuskoj, pa pomenuo i bežanje iz vojske! (FOTO)

Foto: printscreen/RTV Pink

Folk pevač Aco Pejović kaže da je radio šest dana na jednom od poslova, pa je brzo dobio zahvalnicu i otkaz! Naime, on je u emisiji "Premijera - vikend specijal", objasnio kako je došlo do toga da se ne zadrži na radnom mestu, a ta situacija mu je danas komična.

Foto: ST/N. Pančić

Aco Pejović

 

Živeo sam Francuskoj davnih godina, bio sam tamo, bio je bauštelaca, tako se zove sad to. Pravili su se temelji, bila je neka mašina koja kopa to i posle je vratiš... Dobio sam otkaz posle šest dana, sačekala me koverta i zahvalnica - rekao je pevač, koji kaže da u svojoj prošlosti danas ništa ne bi menjao:

- Imao sam ono najbitnije, a to je srećno detinjstvo. Nisam imao sve kao ovi klinci danas, nisam mogao odmah sve da dobijem. Imao sam pažnju, ljubav svoje porodice, bilo je da izađeš van kuće i da jurcaš za loptom, drugačije su se stvari odvijale davnih godina. Bio sam u đačkom domu, imali smo krevete na spratove. Bilo je lepo, bio sam klinac, tamo nikog svog nisam imao, imali smo fiksne telefone i moraš ako imaš problem u govornicu da čekaš da se javiš. I one loše stvari koje sam u tim danima proživeo opet bih sve isto. U vojci je malo drugačije, nađeš srodnu dušu drugarsku, ja sam neko ko podržava da se uvede služenje vojnog roka. Mislim da je to dobra stvar, očeliči te, napravi te muškarcem, zna se neki red, znaju se obaveze... Moram da priznam da sam bežao iz vojske na jednu noć. Ja sam u Virovitici služio Vojsku, svirao sam u vojničkom domu, preko dana sam radio u biblioteci. Dolazili su ljudi na svirku, kao na žurku, upoznavao sam razne ljude, žene... Hoćeš da izađeš, ali ne možeš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading