BOJANA LAZIĆ PRIZNALA: Ne kajem se što sam se razvela! Sve bih isto uradila!

Autor:

Zabava

25.02.2024

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za Bojanu Lazić mnogi kažu da je najlepša voditeljka na javnoj sceni, a ona je za emisiju "Razotkrivanje" koja će se emitovati večeras od 20h na Republika.rs otkrila sve o razvodu sa bivšim mužem Žarkom Lazićem.

BOJANA LAZIĆ PRIZNALA: Ne kajem se što sam se razvela! Sve bih isto uradila!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Bojana je priznala da joj je razvod bio jedna vrsta traume, ali da je nakon odluke da to učini, mnogo lakše sve prebrodila.

- Ne kajem se ni što sam se udala mlada, a ni što sam se razvela. Sve bih ponovo isto uradila - rekla je Bojana u emisiji kod voditeljke Milene Videnović i dodala:

-  Meni je više bio bolan taj proces, da ja to rešim upravo zbog toga što sam dete razvedenih roditelja i kao da sam htela tu porodicu po svaku cenu, a kada sam odlučila, onda mi je posle bilo sve lako. Samo mi je teško bilo da prelomim, da odlučim, a i da sama krenem. Ne mogu da kažem da nije bilo strašno. Ipak to gledam kao neku vrstu traume.

Bojana je pored detaljne priče o udaji i razvodu, pokazala ekskluzivne fotografije iz detinjstva, kao i svoje kompletne porodice. Pričala je o velikoj tragediji u familiji kada je iznenada preminuo njen ujak, te otkrila koja fudbalska legenda im je pomogla. Pored toga pokazala je nikad viđene fotke kada se bavila modelingom, pa možete da vidite i pre dvadeset godina kakva je Bojana bila lepotica. Sve ovo i još mnogo toga o Bojaninom životu saznaćete večeras od 20h u emisiji "Razotkrivanje". Inače, emisija "Razotkrivanje" koju vodi dugogodišnja novinarka zabave Milena Videnović je za veoma kratko vreme postala jako interesantna, jer se gosti kroz uspomene u vidu fotografija sećaju najlepših, ali i najtužnijih detalja iz svog života. Kako su izgledali kao deca, kako u mladosti, kako izgledaju njihovi najbliži članovi porodice, najbolji prijatelji i kako su se oni sami menjali kroz godine, u "Razotkrivanju" otkrivaju po prvi put!

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading