STRASTVENA SCENA JOVANE JEREMIĆ I BOGATOG BIZNISMENA UZBURKALA JAVNOST: Ščepala ga pred svima, pa ogolila dušu!

Autor:

Zabava

25.02.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić se obratila novom izabraniku emotivnim rečima.

STRASTVENA SCENA JOVANE JEREMIĆ I BOGATOG BIZNISMENA UZBURKALA JAVNOST: Ščepala ga pred svima, pa ogolila dušu!

Foto: e-tock

Jovana Jeremić, voditeljka Jutarnjeg programa na Pink televiziji, već neko vreme uživa u emotivnoj vezi sa biznismenom i vlasnikom pekara Draganom Stankovićem. Njihova ljubavna priča izaziva brojne reakcije javnosti, a poslednja objava Jovane na društvenim mrežama samo je dodatno podgrejala interesovanje.

Na nedavnoj proslavi, Jovana je objavila nekoliko fotografija sa Draganom, na kojima ih vidimo u nežnom zagrljaju i ljubljenju. 

- I za 9 života, ja bih opet prstom birala samo tebe - napisala je Jovana Jeremić uz ove fotografije.

 

 

Jovana i Dragan takođe ističu svoju želju da prošire porodicu, te su često isticali kako jedva čekaju da dobiju dete. Spekulisalo se da Jovana planira da ostane trudna krajem 2025. ili početkom 2026. godine, s obzirom na povoljne astrološke aspekte za proširenje porodice u tim godinama. Ova informacija je samo dodatno intrigirala javnost i podstakla diskusije o njihovim planovima za budućnost.

 - Ako bude sin, zvaće se Vasilije po svecu Vasiliju Ostroškom, ćerka bi bila Vasilisa. Okej mi je da i da oko četrdesete godine rodim drugo dete, ja sam žena koja voli karijeru, koja voli da uživa. Sve sam mlada ostvari, a ove koje se nisu ni udale, nek sad brinu te brige - poručila je Jovana Jeremić. 

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Jovana Jeremić i Dragan Stanković

 

Uzbuđenje oko ove ljubavne priče ne jenjava, a Jovana i Dragan nastavljaju da intrigiraju javnost svojim planovima i gestovima ljubavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading