MILAN STANKOVIĆ ISPALIO RADU MANOJLOVIĆ! Pevačica odbrusila: To će mu biti prvo i POSLEDNJE!

Autor:

Zabava

18.02.2024

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica odlučila da pokrene privatni biznis, dotakla se bivšeg dečka!

MILAN STANKOVIĆ ISPALIO RADU MANOJLOVIĆ! Pevačica odbrusila: To će mu biti prvo i POSLEDNJE!

Foto: printscreen/pink, Republika.rs

Pevačicu Radu Manojlović su novinari presreli na aerodromu, gde je otkrila da pokreće privatni biznis i da planira da novac uloži u lokale, dok će posao voditi njena sestra Maja, koja joj je menadžerka.

Dok je pričala o privatnom poslu, Rada je pomenula i svog bivšeg dečka Milana Stankovića.

Republika

Foto: instagram.com/milanstankovic, ST/A. Nalbantjan

Rada Manojlović i Milan Stanković

- Ne slavim Dan zaljubljenih, tugujem, čekam voljenog. Evo Boga mi ovo je već druga godina. Ja jako želim ljubav, ali svi smo svesni moje nesvesti kada se zaljubim, ja bih volela da me svi pustite sa tim ljubavnim pitanjima jer znamo da ću ja da odlepim. Ja sam takva kad se zaljubim, ja se povučem. Čeka me jako dugo taj posao da ga dovršim, čekaju me pesme, spotove sam sve snimila. Neće ni Milan duet sa mnom. On je sada znaš u kojim vodama, njega naterati na estradu, kao zmija žabu se davimo, ali videćemo... Ako se on ikada kada bude vratio na estradu, nemoj da sumnjaš da ću da ga gušim, to će mu biti prvo i poslednje - rekla je Rada, pa se našalila da joj sestra čuva pare.

- Sve pare idu kod Maje. Ona je neko uz koga sam naučila da završavam svoje obaveze. Naučila me je da pišem. Ne znam da li ću stan da kupim, možda se skućim na nekom drugom mestu. Mislila sam pare da potrošim na neke lokale, da mi nešto kaplje da odmorim dušu. To bi opet Maja morala da vodi - bila je iskrena pevačica za "Blic".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading