MOJ SIN NIJE JEDINI IZ PORODICE KOJI JE PREMINUO OD KANCERA PLUĆA! Ovako je nedavno pričao otac Nebojše Glogovca kad je IZGUBIO BRATA!

Autor:

Zabava

16.02.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milovan Glogovac preminuo je noćas, a porodica i prijatelji ne mogu da dođu sebi od šoka.

MOJ SIN NIJE JEDINI IZ PORODICE KOJI JE PREMINUO OD KANCERA PLUĆA! Ovako je nedavno pričao otac Nebojše Glogovca kad je IZGUBIO BRATA!

Foto: Youtube /printscreen

Milovan Glogovac

Protojerej stavrofor Milovan Glogovac, otac srpskog proslavljenog glumca Nebojše Glogovca, preminuo je noćas.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Milovan Glogovac preminuo noćas

On je nedavno gostovao u jednoj emisiji na RTS gde je otkrio da je Nebojša nije jedini član porodice koji je preminuo od kancera pluća.

Republika

Foto: ATA Images

Nebojša Glogovac kao i stric premino od kancera pluća

Ne znam koliko utiče genetika, ali znam da je pušenje pogubno za bolesti pluća. Moj brat je pušio od devete godine. I pušio je ceo život. Imao je 65 godina kada se upokojio. Dve godine ranije doktor u Sarajevu mu je rekao da ima rak i da je neizbežna operacija desnog plućnog krila - otkrio je otac Nebojše Glogovca.

Iako su njegovog brata uveravali da se posle operacije bolest neće vratiti, godinu dana kasnije ponovo je osetio simptome.

Nebojša Glogovac je, kao i njegov stric, preminuo od kancera pluća.

- Primio je prvu terapiju na onkologiji i malo se oporavio. Međutim, krenula je metastaza na jetri. Dobio je drugu terapiju i delovalo je da je dobro. Nekoliko sati kasnije mu je pozlilo. Dežurna doktorka je pokušala animaciju, ali nije uspela. Upkojio se u petak, 5. februar. Sahranjen je u utorak, 9. februara - zaključio je bolnu ispovest otac Nebojše Glogovca.

Inače, Milovan Glogovac otkrio je i kako su izgledali poslednji sati života Nebojše Glogovca.

- Noge su mu bile dosta natečene, stomak je bio natečen, to je bila metastaza na jetri, tako da je jetra bila ogromna. I primio je drugu terapiju taj dan, to je bio četvrtak i oporavio se negde oko 7 sati uveče. Šalio se sa ženom, supruga je bila stanovnik kod njega, ja sam bio to popodne i ja sam otišao kući, ona je ostala i šalili su se nešto na neki račun. Negde oko dva sata samo mu je pozlilo, došla je lekarka koja je u Pančevu bila dežurna, pokušala je reanimaciju, međutim nije uspela. To je bio petak i u subotu devetog je sahranjen - ispričao je Milovan Glogovac u emisiji "Oko magazin" na RTS-u.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading