OTKRIVAMO: Evo koja koleginica će biti Prijina GOŠĆA treće veče u Osijeku!

Autor:

Zabava

15.02.2024

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika donosi informacije sa lica mesta!

OTKRIVAMO: Evo koja koleginica će biti Prijina GOŠĆA treće veče u Osijeku!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Aleksandra Prijović sinoć je održala drugi od ukupno pet koncerata koliko ih je zakazala u Osijeku. Njena publika večeras se sprema da ponovo uživa uz njene hitove, a kakonjena koleginica Rada Manojlović.

Prijovićka je svojoj publici priredila posebna iznenađenja, pa je sinoć sa njom nastupao mladi reper Mihajlo Veruović Vojaž, dok joj je prvo veče na bini društvo Boban Rajović. 

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Rada Manojlović

Inače, Vojaž je sinoć ispred kamera našeg portala otvoroio dušu o prilici koju mu je Prija pružila, a onda i obelodanio detalje poziva i kako je uopšte došlo do toga da on bude njen gost drugu noć u Osijeku. 

-  Velika mi je čast da sam mogao da se pojavim na Prijovićkinom koncertu, pogotovo je velika euforija bila pred izlazak, nisam dugo osećao tremu. Ja nisam verovao kad mi je stigao poziv, mislio sam da je skrivena kamera. Drago mi je da je Prijovićka prepoznala kvalitet da možemo zajedno da se pojavimo na bini i hvala joj puno. Želim joj stvarno svu sreću. Ona me je pozvala i odmah sam rekao, ja sam rekao i da imam nešto zakazano za taj datum otkazaću i dolazim na koncert - govorio je Vojaž, pa dodao da li on planira da ima koncert u Areni. 

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Aleksandra Prijović i Vojaž

- Treba još vremena za tako nešto, ne verujem da je moja karijera još dovoljno zrela za tako nešto. Definitivno ja Arena jedan od ciljeva, ali ne znam koliko smo zreli-. Arena da bi se napunila mora da postoji balans, ne samo da nas slušaju toliko godina. Nema nas 20 miliona u državi - poručio je Mihajlo Veruović za Republiku. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading