PORED NJE SAM HTEO DA LEGNEM SAMO PIJAN! Aca Lukas ovako priča o bivšoj, opisao detalje jezive svađe! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.02.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Siktali smo i skakali jedno na drugo, a voleli smo se! Ja sam je iskreno voleo i sigurno bih primetio da ona nije mene nije!

PORED NJE SAM HTEO DA LEGNEM SAMO PIJAN! Aca Lukas ovako priča o bivšoj, opisao detalje jezive svađe! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić, E-Stock

Folker Aca Lukas više puta je otkrivao detalje iz braka sa bivšom suprugom Sonjom Vuksanović, a javnost su najviše šokirale reči iz njegove knjige, kada je objasnio da je s njom u krevet legao samo pijan. On je bez dlake na jeziku govorio o Sonji, pa su mnogi ove reči protumačili kao vrlo grube, s obzirom na to da je majka njegovog deteta.

Siktali smo i skakali jedno na drugo, a voleli smo se! Ja sam je iskreno voleo i sigurno bih primetio da ona nije mene nije. Tako sve polako počinje da gubi smisao. Naredne tri godine sam u sopstvenom stanu proveo u dnevnom boravku. Ona je spavala s decom u spavaćoj sobi. Te tri godine sam presedeo na trosedu. Bukvalno presedeo. Nisam mogao da spavam. Sedim celu noć i razmišljam. Volim Sonju, a ona me polako ubija, izvlači me iz života na koji sam navikao i u kome se osećam slobodno i dobro. A ne mogu da se otrgnem. Naše svađe su bile užasne. I to svađe pred decom. Od dranja nam izlete žile na vratu i kao da će eksplodirati. Tvrdoglavi oboje, ne prihvatamo svoj deo krivice. Mogu donekle da razumem kad je svađa pred publikom, pa ne želiš da priznaš svoj deo krivice. Ali ne razumen kad smo sami u stanu i ti tvrdiš nešto za šta oboje znamo da nije tačno. U sudaru dva ega htela je da pobedi pozivajući se na neistinu – napisao je u knjizi, pa dodao:

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić,Instagram

Sonja Vuksanović i Aca Lukas

 

- Nismo živeli zajedno, pa sam jednom, uoči puta za Cirih, svratio na Bežanijsku kosu. Hteo sam da vidim decu, Sofiju i Viktoriju. Ona me pritisla pitanjima i konstatacijama o mom sad momačkom životu. To nije bio govor već smrtonosni rafali. 'Pusti me, molim te, došao sam da vidim decu. Putujem za Cirih'. 'Klošaru jedan, ti ćeš sa mnom da se igraš"! Rekao sam joj: "S tobom mogu da legnem samo kad sam pijan"! Volim je, a vređam je. Kad sam hteo da krenem, ona mi se unela u lice. "Da nećeš da me udariš! Pogan jezik čak i za razjarenu ženu. 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading