PEVAČ RAZBESNEO BIVŠU SUPRUGU, ONA OTKRILA MRAČNU TAJNU IZ NJIHOVOG BRAKA: Dado Polumenta zažalio što je oženio učiteljicu veronauke!

Autor:

Zabava

05.02.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dado Polumenta ponovo pominje bivšu suprugu Selmu Mekić, a ona mu ovako uzvraća!

PEVAČ RAZBESNEO BIVŠU SUPRUGU, ONA OTKRILA MRAČNU TAJNU IZ NJIHOVOG BRAKA: Dado Polumenta zažalio što je oženio učiteljicu veronauke!

Foto: Instagram/selmamekicc, St/Nemanja Pančić

Folker Dado Polumenta i učiteljica veronauke Selma Mekić venčali su se 12. decembra 2012. godine u Novom Pazaru. Međutim, njihov brak se završio vrlo brzo, a javnost je bila svedokom njihovog javnog prepucavanja putem društvenih mreža.

- Neka Dada Polumentu neko obavesti da se od Selme Mekić razveo pre skoro deset godina i da mu je zabranjeno da moje ime i prezime spominje javno, bilo to u pozitivnom ili negativnom kontekstu. Neka se pozabavi svojom ženom i decom i neka nedostatak medijske pažnje traži na drugom mestu. Nikad u životu nisam spomenula njegovo ime javno. Ovo će biti prvi put da spomenem, a nadam se i poslednji, ukoliko se nauči pameti i prestane on mene da spominje. Za svaki intervju koji sam dala, prvi uslov je bio da se njegovo ime ne spominje - napisala je ona i dodala:

Republika

Foto: printscreen/instagram.com

Selma Mekić i Dado Polumenta

 

- On i ja svakako znamo šta je prava istina i šta je bilo među nama, ali ja nemam potrebu da o tome pričam javno ili se pravdam bilo kome. Kad se ženio, znao je koga i kakvu ženu ženi. Nikad u svom životu nisam pravila senzacije na osnovu svog privatnog i emotivnog života. Tako da, možda sam sad zaljubljena, ali to sigurno neće biti senzacija na osnovu koje ću ja da profitiram, skrećem pažnju na sebe i gradim nešto. Jedino što me je zanimalo je uvek bila vera, kultura, umetnost i istina. Čuvaj se besa strpljiva čoveka Polumenta i pazi ubuduće - napisala je veroučiteljica na Fejsbuku.

Podsetimo, Dado Polumenta imao je dva propala braka. On je skoro gostovao u jednoj emisiji gde je istakao, da se najviše ponosi svojom sadašnjom suprugom Ivonom, i da sa njom živi kao u bajci.

Republika

Foto: Instagram/selmamekicc

Selma Mekić

 

- Ja sam toliko želeo da imam ženu pa sam onda bukvalno napravio dve katastrofalne greške u životu u tom nekom odabiru i to upravo iz te želje - rekao je iskreno Dado Polumenta za Blic, na šta se voditeljka nadovezla:

- To su bile Ana Marija...

- Jeste i Selma - dodao je Dado.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading