MARINA VISKOVIĆ OTKAZALA VENČANJE!

Autor: Puls.rs

Zabava

21.03.2018

11:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prioriteti su određeni i kako pevačica Marina Visković kaže, trenutno joj je posao najvažniji zbog čega je svoju svadbu odložila.

RepublikaFoto: instagram.com/marina_viskovic_official
Ima preča posla... Marina odložila svadbu

Iako je najavila svadbeno veselje za ovo leto, pevačica Marina Vsiković je sve otkazala i odlučila da venčanja za sada ne bude, a kako je istakla nije problem u odnosu njenog verenika Mirka Vukovića i nje, već je morala da pomeri sve zbog posla:

- To će se desiti ove godine definitivno. Ja želim da se zaista pozabavim organizacijom i da imam neke detalje da vam kažem konkretno. Ne bih o tome nešto preterano dužila jer trenutno nemam vremena da se oko toga angažujem, ali čim album bude izašao ja ću potpuno da se prepustim i da uživam u organizaciji venčanja i planiranju svih tih detalja - izjavila je Viskovićeva.

 

 

#mylove #boyfriend #love #myall #myworld ❤️

A post shared by Marina Viskovic? (@marina_viskovic_official) on Apr 20, 2016 at 9:11am PDT

 

Podsećamo, dečko Marine Visković našao se u centru medijske pažnje prošlog leta nakon što je uhapšen u policijskoj akciji "Ares" zbog posedovanja nelegalnog oružja.

- Ništa se spektakularno nije desilo i zato ne bih pridavala značaja toj priči. To ne zanima moju publiku kojoj imam mnogo toga zanimljivog da ponudim. Ipak, sve je u najboljem redu, i Mirko i ja smo nakon kraće nužne razdvojenosti ponovo zajedno. Preuveličano je sve o čemu se pisalo u odnosu na ono što se stvarno desilo. Ništa međutim od toga što se desilo Mirku nije strašno - rekla je tada Viskovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading