Umislila da je otkrila struju? Brena: Postigla sam rezultate kao Tesla!

Autor:

Zabava

20.03.2018

06:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnica "Granda" Lepa Brena umislila je da je svojim dostignućima zadužila čovečanstvo, čim je sebe uporedila sa jednim od najvećih naučnika sveta Nikolom Teslom.

RepublikaFoto: Instagram.com/lepabrenaa
Precenila se? Lepa Brena

Naime, folk zvezda je bez imalo skromnosti u emisiji "Glamur" na televiziji Hepi pričala o tome kako je ne interesuju ratovi na estradi koje vode njene koleginice niti se obazire na tračeve jer su navodno njene zasluge u 35 godina dugoj karijeri daleko veće od običnih smrtnika sa javne scene.

- Nemam vremena za primitivne sujete, razmišljanja o drugima. Ja se brinem o sebi i o svom poslu. Šta ima meni ko da zavidi kada sam ja u Jugoslaviji napravila što nikada nijedna pevačica nije napravila. Nijedna pevačica nije radila deset godina solističke koncerte, po dva koncerta dnevno, i da je napravila takve rezultate. Jeste da su bili tu raznorazni, mnogi - izgovorila je Brena u jednom dahu, a onda je na svoj način pokušala da dočara kakvi su njeni rezultati na estradi za protekle tri i po decenije u odnosu na ono što su postigli svi ostali.

RepublikaFoto: Instagram.com/lepabrenaa/
Uporedila se s Teslom... Lepa Brena

Kada uporedimo ono što sam pravila ja, bez bilo kakve ljutnje, prosto je deplasirano da ja pričam i da se poredim sa bilo kim. To je kao kada s nekim poredite Mančester junajted, Crvenu zvezdu ili Teslu

- Kada uporedimo ono što sam pravila ja, bez bilo kakve ljutnje, prosto je deplasirano da ja pričam i da se poredim sa bilo kim. To je kao kada imate rezultate Mančestera junajteda, Crvene zvezde ili kada imate rezultate Tesle. Šta ima ko da se poredi uopšte sa njima kad postoji šta je ubeleženo i šta je zapisano - rekla je pevačica i ostala živa.

Inače, Lepa Brena jeste jedina domaća zvezda koja je krajem osamdesetih i početkom devedesetih imala muzičke turneje koje su trajale i po pola godine i tako deset godina uzastopno, ali svejedno je to ne svrstava među najzaslužnije izumitelje na svetu.

Takođe, ona i njena grupa Slatki greh imali su trideset vezanih koncerata u ondašnjem prestižnom beogradskom Domu sindikata. Posle bezuspešnog pokušaja da se sa pesmom "Sitnije, Cile, sitnije" plasira na Evrosong, Slatki greh iste godine izdaje singl koji biva prodat u 800.000 primeraka. To im je dalo vetar u leđa da krenu na prvu veliku turneju koja je krunisana sa 17 uzastopnih koncerata u Sava centru iliti rekordnom posetom od oko 70.000 ljudi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
zlatko

20.03.2018 08:06

Ne mogu da verujem... Brena ostala švorc ? Trebalo bi da joj pomognemo dobrovoljnim prilozima da se pod stare dane ne potuca po hotelima... kao Tesla.