Neda Ukraden odbrusila hejterima zbog provokativnog izgleda: JA SAM PONOSNA BABA KOJA NOSI KUPAĆI!

Autor:

Zabava

07.01.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Neda Ukraden progovorila o komentarima na račun njenog izgleda.

Neda Ukraden odbrusila hejterima zbog provokativnog izgleda: JA SAM PONOSNA BABA KOJA NOSI KUPAĆI!

Foto: instagram.com/neda.ukraden

Neda Ukraden, istaknuta estradna umetnica, gostovala je u prvom izdanju emisije ''Magazin In'' u novoj 2024. godini.

Republika

Foto: Instagram.com

Neda Ujkraden 

 

Ona je govorila na različite teme, koja obrađuje Sanja Marinković, iz emisije u emisiju, a najveće oduševljanje gostiju izazvala je Nedina reakcija na stalna komentarisanja njenog načina odevanja u već poznim godinama.

- Ja imam godine kojima se ponosim. Izgledam tako kako izgledam, sve što imam na sebi moje je. Ja sam primer ženama da se bez plastike može dobro izgledati. Ali eto... Objavi, fotografiju u kupaćem kostimu i dobijem komentar : ''Babo, nije te sramota...'' Pa, ja sam s ponosom baba svojim unucima! Sa ponosom nosim i kupaći. Umesto toga trebalo bi da mi kažu ''Bravo ženo'' da pitaju šta jedeš, kako si postigla to, vežbaš li...zašto? Žena koja dobro izgleda, dobro se oseća... Ma i da ne izgladam dobro, ponašaću se kako je želim - rekla je Neda za Pink.

Podsećamo pevačica svog zeta Predraga Pecu Minovića ne odvaja od svoje dece, a on je čak otišao toliko daleko da je istetovirao njen potpis. Evo šta je Neda rekla o tome

Ćerkinog muža sam prihvatila kao svoje dete. Peca nije istetovirao moje ime zbog nekretnina, već zato što sam mu pomogla oko zdravlja. Insistirala sam da ode na jednu kliniku i uspešno smo sve rešili. Radilo se o oštećenju vida, bilo je ozbiljno. Mogao je da oslepi na jednom oku. Bogu hvala, sve je dobro prošlo, a on je iz zahvalnosti odlučio da istetovira moj potpis - rekla je Neda tada za medije. 

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading