CECA RAŽNATOVIĆ OKUPILA POZNATE ZA NIKOLJDAN NA DEDINJU: Dačić i Palma stigli među prvima, a mali Arkan glavna zvezda!

Autor: O.B./G.D.

Zabava

19.12.2023

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika na licu mesta ispred kuće Cece Ražnatović!

CECA RAŽNATOVIĆ OKUPILA POZNATE ZA NIKOLJDAN NA DEDINJU: Dačić i Palma stigli među prvima, a mali Arkan glavna zvezda!

Foto: Republika.rs

Nikoljdan u domu Svetlane Cece Ražnatović uvek se proslavlja na najlepši mogući način, kada se svi članovi porodice okupe za slavskom trpezom, a brojne poznate zvanice u večernjim časovima pristižu u vilu u Ljutice Bogdana.

Portal Republika nalazi se na licu mesta, ispred vile na Dedinju. Među prvima se pojavio Cecin dugogodišnji prijatelj i političari Dragan Marković Palma i Ivica Dačić, kao i Biljana Spasić i Miloš Nadeždin.

Pažnju je privukao Željko Ražnatović, sin Bogdane i Veljka, koji je veselo dočekivao goste i trčakarao po imanju na Dedinju. 

Foto: Republika.rs

Željko Ražnatović na slavi

 

Podsetimo, Anastasija Ražnatović ranije je došla u vilu na Dedinju, kako bi kao prava domaćica dočekala goste, o čemu smo već ranije pisali. 

Foto: instagram.com/printscreen

Anastasija Ražnatović stigla u Srbiju

 

Podsetimo, Ceca Ražnatović nedavno je prokomentarisala rođenje sina koleginice Marije Šerifović:

- Čestitala sam, srećna je! Kako bi drugačije bilo, ja sam rekla da je to blagoslov i da je to poklon od Boga. Ona će se snaći odlično, ljubavna je, nju ko poznaje, zna koliko je emotivna, ona samo svojim stavom ne pokazuje emocije, da je drska, ali ispod te kože, ona je izuzetno emotivna osoba - rekla je Ceca, pa dodala:

- Pričala je ona da bi htela da se ostvari kao mama, ali to su intimne stvari i ja to poštujem i cenim. Najbitnije je da je ona dobila bebu i da je srećna i da je njena mama presrećna, jer je dobila unuče. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Pera sa Bulbudera

19.12.2023 20:59

Zurka za dokone.