RASTA U PRATNJI TELOHRANITELJA, NE ISPUŠTAJU GA IZ VIDA! Osvanuo šok snimak, fanovi zabrinuti!

Autor:

Zabava

19.12.2023

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rasta je šetao u pratnji "gorila", a njegov stajling dodatno je iznenadio.

RASTA U PRATNJI TELOHRANITELJA, NE ISPUŠTAJU GA IZ VIDA! Osvanuo šok snimak, fanovi zabrinuti!

Foto: Republika

Stefan Đurić Rasta

Stefan Đurić Rasta, poznati reper, izazvao je pažnju javnosti kada je primećen u beogradskom tržnom centru u autfitu koji je više odgovarao letnjim nego zimskim temperaturama. Sa tri pripadnika obezbeđenja u pratnji, Rasta je privukao pažnju svojim izborom odeće i dve flašice vode u rukama, dok je napolju vladala temperatura nekoliko stepeni iznad nule. Ovaj neobičan stajling nije bio jedini slučaj, jer je nedavno primećen i na aerodromu u kućnom izdanju, noseći pidžamu, kućne papuče i šešir koji je postao njegov zaštitni znak od kada se rešio dredova.

Republika

Foto: printscreen/K1 Televizija

Stefan Đurić Rasta

 

Nakon šetnje tržnim centrom, Rasta je sa društvom seo u restoran gde je, prema fotografijama, delovao veoma opušteno i raspoloženo. Njegov osmeh nije skrivao zadovoljstvo, a žeđ je gasio vodom, uprkos tome što je bio obučen kao da je napolju vrelo leto. Očigledno je da reper ne mari za konvencionalna pravila o oblačenju i svoj stil gradi prema ličnom osećaju udobnosti i izražavanja.

Nije poznato zašto se reper kreće u pratnji "gorila", a ovaj snimak izazvao je burne reakcije na društvenim mrežama i korisnici TikToka neprestano su komentarisali. Inače, reper je nedavno ušao u sukob sa pevačicom, Vesnom Đogani, koja je javno prozvala njega i njegove kolege:

Republika

Foto: tiktok.com/printscreen

Stefan Đurić Rasta

 

- Vojaž, Rasta, Devito, oni samo hoće brzu lovu, dobru lovu, oni neće biti tu za dve godine sigurna sam. Oni gledaju biznis, oni sad kako se ponašaju u svojoj karijeri, oni to rade kao biznis, to je svima nama jasno. Njega ne zanima da za trideset i nešto, plus, radi i ide na tezge, boli ga uvo. Pa i dan danas on izbaci album da bi dobijao od Spotifaja i ostalo, mislim jasna nam je matematika, mi koji smo stariji, koji se bavimo time malo duže  - rekla je u emisiji Vesna Đogani, a onda je usledio žestok odgovor Raste, kog je spomenula.

- Ko će da podseti gospodžu da je bila sa svojim mužem/ljubavnikom kod mene u studiju, da izmole pesmu - napisao je Rasta putem svog Instagram profila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading