NAPADNUTA BIVŠA ŽENA NAŠEG GLUMCA: Presreli je u CRKVI jer je došla da se POMOLI Bogu! ŠOK

Autor: P. R.

Zabava

15.12.2023

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grupa starijih gospođa je presrela u ckrvi!

NAPADNUTA BIVŠA ŽENA NAŠEG GLUMCA: Presreli je u CRKVI jer je došla da se POMOLI Bogu! ŠOK

Foto: printscreen

Glumica Jelena Perčin, bivša supruga kolege Momčila Otaševića, nedavno je otkrila jednu zanimljivu anegdotu koja se dogodila tokom snimanja serije "Vila Marija". Naime, Jelena je ispričala da je za vreme snimanja serije doživela napad, ali ne na setu, već u crkvi tokom mise.

Kako je otkrila, grupa starijih gospođa ju je napala, optužujući je za negativni karakter koji tumači u seriji. Iako je u prvi mah bila zbunjena, Jelena je ubrzo shvatila da je reč o zabuni i da su je bakice pomešale sa likom iz serije.

- Imala sam jednu super situaciju kad sam igrala negativnu junakinju u "Villi Mariji". Otišla sam na misu i tamo su me bakice videle i dobile nervni slom. Počele su da viču na mene: "Sram te bilo, sad si došla da se moliš Bogu! Videli smo mi šta radiš! Marš napolje! Ne moraš takva ni dolaziti" - prepričala je Perčinova, preneo je Story, te nastavila:

Republika

Foto: instagram.com

Jelena Perčin i Momčilo Otašević

- U prvi mah to nisam povezala odmah sa serijom, pa sam pokušala da im objasnim da su me pomešale s nekim. "Ne, videli smo mi!" Onda sam shvatila da je reč o seriji. Tako da je to bilo... Simpatično - ispričala je iskreno bivša supruga Momčila Otaševića.

Podsećanja radi, na samom početku godine pojavila se vest da se glumački par Momčilo Otašević i Jelena Perčin razvodi nakon pet godina braka, u kom su dobili ćerku Mašu i sina Jakšu. Ovaj razvod iznenadio je mnoge.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading