GOGA SEKULIĆ IMA NOVOG DEČKA: Pevačica smuvala mlađeg sportistu!

Autor:

Zabava

07.11.2023

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica ponovo srećna u ljubavi!

GOGA SEKULIĆ IMA NOVOG DEČKA: Pevačica smuvala mlađeg sportistu!

Foto: Ata images

Goga Sekulić

Pevačica Goga Sekulić je nedavno otkrila da je ponovo zaljubljena, a mediji su odmah počeli da spekulišu o njenom novom emotivnom partneru. Konačno, Goga je potvrdila da je u vezi sa mlađim sportistom. 

Nakon godinu i po dana od razvoda sa bivšim suprugom Urošem Domanovićem, sa kojim ima sina Vasilija, Goga je rešila da svoje srce ponovo otvori za ljubav. Pevačica je za domaće medije otkrila da je njen novi dečko mlađi od nje i da je u pitanju sportista.

Tačno je da imam nekoga s kim mi je lepo, mogu samo reći da je mlađi od mene i da je sportista – rekla je pevačica, a piše „Paparazzo“.

Republika

Foto: Ata images

Goga Sekulić

Inače, Goga i njen bivši suprug Uroš Domanović stavili su tačku na svoj brak u martu 2022. godine. Od tada, Goga se posvetila karijeri i sinu, ali je sada konačno pronašla osobu koja joj pruža ljubav i podršku.

Goga je poznata po tome što je uvek iskrena i otvorena, pa ne čudi što je odmah priznala svoju novu vezu i otkrila detalje o svom dečku. Ostaje nam samo da sačekamo da se njen partner odluči da se pojavi u javnosti i da upoznamo ovog misterioznog sportskog muškarca koji je osvojio srce popularne pevačice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading